Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Sessiz gecenin kahramanları

Diriliş ve direniş'in haftasındayız… Çok uzak değil, bundan bir yıl önceydi hainlerin, şerefsizlerin, sütü bozukların vatana karşı ihanet planlarını masaya yatırdıkları günler… FETÖ'cü terör örgütünün kalkışmanın son rötuşlarını yaptığı haftanın içindeyiz.
Tüm millet olarak sinsi planın farkına vardığımızda tarihler 15 Temmuz 2016'yı gösteriyordu.
Hesaplar en ince ayrıntılara kadar yapılmıştı. Vatana kast edilecek ve demokrasi askıya alınacaktı.
Kendi planlarının tıkır tıkır işlediğini zanneden bu zavallı güruhun hesabı, hesap etmedikleri millet tarafından bozulacaktı.
Hesap etmedikleri hesabı bozdu… Vatanın tüm kalelerini zapt etiklerini zannedenler milletin ferasetini hesap edememişti.
Sessiz gecenin sessizliğini hainlerin barut kokusu bozdu. Karanlık en uzun geceyi aydınlığa çıkaranlara dua olsun… Ölüm korkusunun hatırlanmadığı o gece vatan aşkı, millet aşkı galip geldi… Bizim için 15 Temmuz; Uhud'tu, Bedir'di, Çanakkale'ydi, Kurtuluş Savaşı'ydı, Malazgirt'ti… Sizin için ise ihanet gecesi… Utancınız… Ailenize ve sevdiklerinize bıraktığınız 'vatan hainliği' en kötü miras… Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yuvalanan FETÖ'cü hainlerin kalkışması halktan geri döneli bir yıl oldu… Milli irade iradesine sahip çıktı… Şimdi bize düşen bu hain gece yaşananları, yaşanmışlıkları, ihaneti ve fotoğrafın bütününü unutmamak, unutturmamak…
İkinci kurtuluş savaşı destanımızı yazan, aziz milletimize, milli irade şehitlerimize, gazilerimize ve başkomutanımıza selam olsun, dua olsun

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA