Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Dört gezgin

Birinin adı Engin Yavuz... Her ne kadar Görsel Yönetmenimiz sevgili Tamer Sanverir ile olan dostluğu kadar olamasa da; çok eskilerden kalma kadim bir dostum. Sevgili Fatih Çekirge, ben, Engin Yavuz; rahmetli Barış Selçuk ile birlikte, haber peşinde koştuğumuz günleri hatırlıyorum.
Diğerinin adı Işık Teoman, güzel arkadaşım; o da eskilerden güzel yürekli bir dost. Aykut Fırat'a ne demeli; birlikte çalıştığımız yılları hep sevgiyle hatırlarım. Mesleğine aşık, iyi insan. Bir diğer güzel insan da, Hürol Dağdelen. Efendi, dürüst, iyi yürekli bir arkadaş.
İşte bu dört özel insan; dört usta gazeteci; yıllardır imrendiğim bir işi yapıyorlar.

KONAK METRO'DA

Bu dörtlü, başta Ege olmak üzere, bütün Türkiye'yi, hafta sonraları dağ bayır dolaşıyor. Yeni güzellikleri keşfediyor. Yaşadıkları serüvenlerin tadını çıkarıyor.
Ayrıca her noktayı karış karış fotoğraflıyor. Geçtiğimiz günlerde işte bu dörtlünün yıllardır birlikte gittikleri doğa gezilerinde çektikleri fotoğraflar , "Dört Mevsim Fotoğrafları" adıyla sergilendi. Resim ve Heykel Galerisi'ndeki Kültürpark Sergi Salonu'nda, dört gazetecinin 100 fotoğrafı ile kamplarından fotoğraflar ve gezi yazılarının yayınlandığı gazetelerin kupürleri yer aldı. Öylesine güzeldi ki, biz de onlarla birlikte gezdikleri alanları dolaştık. Büyüleyiciydi.
Şimdi serginin kitabı yayınlanacak. Aklınızda bulunsun. Önümüzdeki günlerde İzmir'de Konak Metro İstasyonu'nda İzmirliler ile yeniden buluşacak aynı sergi.
Tadını çıkarın, görmeyi kaçırmayın, derim...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA