Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

İZSİAD

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD), bugün olağanüstü genel kurula gidiyor.
İZSİAD, yıllar önce kuruluşuna tanık olduğum, İzmir'e katkısını geliştirerek sürdüren, değerli bir dernek. İZSİAD başkanlığı için yönetimleriyle birlikte üç aday var.
Betül Elmasoğlu, Kenan Aksoy, Hasan Küçükkurt. Üçü de İzmir'in tanıdığı, değerli isimler.
Üçü de İZSİAD Başkanlığı'nı üstlenebilecek, projeleri olan değerli isimler.
Aralarından kişisel olarak çok daha yakından tanıdığım bir isim ise. 12 Eylül yıllarından kalma bir dostluğu, bugünlere dek özenle sürdürdüğümüz Hasan Küçükkurt.
Sevgili ağabeyi rahmetli Şuayip de özel bir dostumdu. Nur içinde yatsın.
İki kardeşin hikayesi, benim için hep çok özel bir insanlık ve başarı hikayesi olmuştur.
Sevgili Hasan Küçükkurt, bugün binlerce insana yemek üreten; sürekli yeni yatırımlar peşinde koşan Bortar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı.
Bortar, geçtiğimiz günlerde Türkiye'de ilk kez Birleşmiş Milletler Tarım Örgütü (FAO) tarafından onaylanan, İSO 22.000 kalite belgesini aldı. Sevgili Hasan'ın ağabeyi ile kurduğu bu şirketin başarısı, tesadüf değil. Hasan Küçükkurt, tam olarak sıfırdan, bugünlere geldi. Hasan'ı bizzat yaşadığı '12 Eylül askeri darbesi'nin acılarından sonra; ağabeyi ile İzmir Hali'nde çalışmaya başladığı, sonra biriktirdikleri minicik sermaye ile birlikte manavlık yaptığı günlerden tanıyorum. Kamyon arkasında karpuz sattığı günleri biliyorum. Neredeyse 30 yıla yaklaşmış. Küçükkurt; mütevazılığını koruyan, dostlarıyla her zaman dayanışma içinde olan; fırtınalı, yaptığı işlerde çok başarılı; görmüş geçirmiş, üretken bir hayatın sahibi.
Sonuçta bu isimler arasında, kim kazanırsa kazansın, İZSİAD ve İzmir kazanacaktır.
Eminim İZSİAD, bu süreçten her türlü sonuçta kendisini daha da geliştirerek çıkacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA