Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Aslan'ın anlattıkları

Bugün Egeli Sabah'ın manşetine de dikkat çekmek isterim.
Geleneksel hale getirdiğimiz Sabah Kahvesi'nde Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan konuğumuz oldu. Hüseyin Aslan ile öncelikle son günlerde İzmir'de ve Türkiye'de çok konuşulan 'kentsel dönüşüm' üzerine konuştuk. Aslan, başında bulunduğu Ege Koop ile İzmir'de son 30 yılda 12 ayrı özel projede 27 bin konut inşa ederek, 100 bin kişinin ev sahipliğine fırsat yaratmış, gerçekten başarılı bir isim.
Aslan, son günlerin popüler konusu kentsel dönüşüm için, bambaşka, konuşulacak bir proje hazırladıklarını Egeli Sabah'a açıkladı. Yıllardır çarpık kentleşmesi ile gündemde olan İzmir'in en cazip merkezi konumundaki Alsancak Birinci Kordon için, yeni bir dönüşüm projesi üzerinde çalıştıklarını vurguladı. Elbette bu proje, yeni bir öneriyi kamuoyu gündemine taşıyacak. Ege Koop Başkanı Aslan'ın ilettiği projenin ipuçlarının ve kentsel dönüşüm konusundaki haklı uyarılarının, siz sevgili okurları yakından ilgilendireceğini düşünüyorum.
Herkese, iyi haftalar...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA