Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Gençlerle buluştuk

Bucak'ta üniversite öğrencileriyle buluştuk geçen haftasonu... Kahraman Köktürk kardeşimin başkanı olduğu Teke Yöresi Ses Sizsiniz Eğitim Derneği'nin Bucak Kültür Merkezi'nde düzenlediği 'Yerel Medya ve Halkla İlişkiler' konferansının konuşmacısıydım...
Gençler harika, gençler kıpır kıpır, gençler gelecek için ışıltılı gözleriyle bizlere umut saçıyor... Bucak'ta okuyan üniversiteliler, iki proje yürütüyor... Biri 'kadına şiddet' ile 'sporda şiddet'i birleştirip toptan reddettikleri 'Kırmızı Kart' projesi, diğeri Bucak'taki anaokullarında uygulamaya koydukları 'Çanakkale Köşesi' projesi...
Kahraman, konferansı açarken "Derneğimizin isim babası Mevlüt Yeni'den projelerimize destek istiyoruz" dedi...
Olmaz mıyız, zaten en önemli amacımız bizi kat kat geçeceklerinden emin olduğumuz bu gençlere iyi bir gelecek hazırlamak, bu gençleri yarınlara iyi hazırlamak değil mi?.. Sayfalarımız onlara açık...
Sabah Akdeniz'de her salı 'gençlik', her perşembe 'eğitim' sayfalarında onlarla buluşuyoruz. Ne zaman bize ihtiyaçları olursa yanlarında olmak boynumuzun borcu...
Gözlerinde pırıl pırıl geleceğimizi gördüğümüz gençlere mutlu yarınlar, mutlu gelecekler diliyorum...
Geçen hafta Sabah Akdeniz'in manşetlerinde neleri işlediğimize gelince... 'Antalyalıların obezite savaşı' dizisi Pazartesi gününün manşeti oldu ve hafta boyunca tüm ayrıntıları ince ince işlenerek devam etti.
Salı günü manşette turizm vardı. Lara Kundu bölgesinde artık otel yapacak alan kalmadığını, yeni arayışların başladığını 'Otel yeri bitti, sıra sitelerde' başlıklı haberle duyurduk.
Çarşamba günü, Valilik ve Milli Eğitim'in okullarda yürüttüğü kapsamlı projenin meyve verdiğini 'Değerler Eğitimi suçu bitirdi' başlığıyla manşete çektik.
Perşembe günü turizm sezonu öncesi bir uyarı vardı manşetimizde. Ölümlere neden olan ve Antalya'nın kötü tanınmasına yol açan sahtekarların bu sezon elini kolunu sallaya sallaya istediklerini yapamayacaklarını 'Sahte ve kaçak içki avı başladı' haberiyle not düştük.
Kepez Belediyesi'nin bizim de sponsor olduğumuz dev organizasyonu Kepez Sokak Basketbolu Turnuvası'nın kapanış ve ödül töreni, 'Çocuklarımızın hepsi şampiyon' başlığıyla Cuma gününün manşeti oldu.
Cumartesi günü Antalya polisinin üzerinde çok durulan 'hizmet içi eğitim' seferberliğini '365 gün eğitimle huzurlu Antalya' manşetinde işledik.
Pazar günü ise İsrail-Türkiye ilişkilerini 'turizm' bakış açısıyla değerlendirdiğimiz 'Barış gelecek turizm uçacak' haberi manşetteydi.
Projelerimiz, yeniliklerimiz sürüyor.
Yarın 16 sayfalık Alanya gazetemizin ilk sayısı, okuyucuyla buluşacak. Eminim çok beğeneceksiniz...
Tüm okurlarımıza mutlu, sağlıklı, başarılı bir hafta dileğiyle, saygılar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA