Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Manşetlere yansıyanlar

Geçen hafta boyunca Sabah Akdeniz'in manşetlerinde yine birbirinden önemli ve özel haberler yer aldı. Haftaya Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Barut'un uyarılarını konu alan bir manşetle başladık. Otellerin yüzde 80'inin rutin kontrollerini yaptırmadığını belirten Barut'un açıklamalarını Pazartesi günü 'Otel bacaları saatli bomba' başlığıyla haberleştirdik.
Salı günü manşette 'Ören yerlerine ödenek kıskacı' haberi vardı. Devam eden kazılar için ödeneklerin bu yıl çok geciktiği yönündeki endişeler bu haberde yer aldı.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gidip gelenlerin Çevreyolu'nu geçmelerini sağlayan üst geçitteki asansörlerin saat 17.00'den sonra kapatılması 'Kimdir bu işgüzar' başlığıyla Çarşamba gününün manşeti oldu. Engellilere, hastalara, yaşlılara ve yakınlarına büyük eziyet çektiren bu kararı kimin verdiğini sorgulayan manşetimiz ertesi gün ses getirdi. Büyükşehir Belediyesi'nden 'geceleri asansörü tuvalet olarak kullanıyorlar' açıklaması geldi. Yetkililerin çözüm bulunacağı açıklamaları, bizi mutlu etti.
Perşembe gününün manşeti turizmdi. Sektörde kalifiye eleman sıkıntısı olduğunu 'Turizmde 50 bin açık kadro var' manşetiyle duyurduk.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Performans Takip Sınavları'nda Antalya'da elde edilen sonuçlar 'Özel okullar PTS'de zirvede' başlığıyla Cuma günü manşete çıktı.
Turist otobüslerinin içindeki turistlerle birlikte kantara sokulup tartılması ise 'Turiste koyun muamelesi' başlığıyla ve tüm ayrıntılarıyla Cumartesi'nin manşeti oldu.
Pazar gününün manşeti ise yıllardır gündemden inmeyen ama bir türlü önlemi alınmayan bir sorunla ilgiliydi. Otellerin hemen tamamında büyük bir titizlikle istihdam edilen 'cankurtaran'ların halk plajlarında olmadığını 'Canlar plajda kurtaran yok' başlığıyla manşetten işledik...
Bir hafta bu manşetlerle tamamlandı...
Tüm Sabah Akdeniz okurlarına mutlu, sağlıklı, başarılı günler ve haftalar diliyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA