Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Özel, sıcak ve doğru haberler

Yoğun bir haftayı daha geride bırakıp yeni bir haftaya merhaba diyoruz.
Sabah Akdeniz'in manşetlerinde geçen hafta yine özel ve gündem oluşturan haberlere imza attık. Her pazartesi yaptığımız gibi bakalım geçen haftaki Sabah Akdeniz manşetlerinde neler vardı...
Haftaya 'Yer kımızı gök beyaz' manşetiyle başladık. Medical Park Antalyaspor'un tarihinde ilk defa toplu imza töreniyle sezon açılışı yapması, bu başlıkla yansıdı sayfalarımıza Pazartesi günü...
Medical Park Antalyaspor bu kent için önemli bir değer. Biz de elimizden geldiğince spora hak ettiği değeri vermeye çalışıyoruz. Spor Toto Süper Lig'de 2013- 14 sezonu başladı. Sezon boyunca tüm imkanlarımızı seferber ederek en taze haberleri sıcağı sıcağına okurlarımıza sunacağız. Sezonun ilk maçını en güzel fotoğraf, haber, not ve yorumlarla okuyucularına diğer gazetelerin önüne geçerek sunan Sabah Akdeniz, spordaki hassasiyetini de göstermiş oldu... Sezon boyunca da aynı özenle devam edeceğiz...
Geçen hafta Salı gününün manşeti 'Sağlık turizmine nakil dopingi' oldu. Antalya artık sağlıkta bir marka haline geliyor. Yapılan başarılı nakil operasyonları sağlık alanında Antalya'nın adını tüm dünyaya duyurdu. Şimdi bu başarının kente yansıması, turizm ve ekonomiyle birleşmesinin adımları atılıyor... Başarılar sürdükçe hedefe ulaşılacağının ayrıntıları bu haberde yer aldı.
Çarşamba günü istihdamla ilgili önemli bir tespit vardı Sabah Akdeniz'in manşetinde. İşkur'un yaptığı araştırmaya göre ortaya çıkan sonuç '4 kişiden biri turizm çalışanı' başlığıyla manşette yer buldu.
Eğitimde yüz güldüren bir haber Perşembe gününün manşeti oldu. 'Sağlık liseleri tam puan aldı' başlıklı haberle bu yıl Antalya'da 6'ncısı faaliyete geçecek özel sağlık liselerindeki son durumu kamuoyuyla paylaştık.
Cuma gününün manşeti yine turizmden geldi. Almanya'nın en önemli dağcılık kulübünün bir milyon dağcı adına keşif için kente gelmesini 'Antalya dağları turizme açılıyor' başlığıyla işledik.
Cumartesi günü ise manşette Büyükşehir Belediyesi'nin klimalı durakları vardı. Osmaniyeli teknisyen Yasin Fermancı'nın 2011 yılında aldığı patenti gerekçe göstererek yargıya başvurma kararını 'Klimalı durağa çalıntı davası' başlığıyla okuyucularımıza duyurduk.
Haftanın son gününde çevre izni olmayan işletmelere yılsonundan itibaren yüksek cezalar gelecek olmasına rağmen Antalya'da çevre izin belgesi başvurularının yok denecek kadar az olmasını 'Çevre izninde sınıfta kaldık' başlığıyla verdik.
Bir hafta böyle geçti...
Tüm Sabah Akdeniz okurlarına sağlıklı, mutlu, başarılı günler haftalar diliyorum.
Sağlıcakla kalın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA