Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Geçen haftanın öne çıkanları

Yeni bir hafta ve yeni bir ayın ilk iş gününde yine birlikteyiz... Bu köşede geçen hafta neler yaptığımıza bakarken, zamanın nasıl hızlı aktığını, günlerin, haftaların, ayların nasıl geçip gittiğini fark edemiyoruz...
Önümüzde seçim süreci var. Siyasi kulislerde şimdiden hareketlenme başladı. Haftalar, aylar çabucak geçecek ve her partinin adayları belirlenecek. Şimdilik sadece aday adayları var ve her belediyede ve her partide süren belirsizlik kulisleri daha da hareketlendiriyor...
Biz gelelim yine her hafta yaptığımız gibi geçen hafta Sabah Akdeniz'in manşetlerinde nelerin yer aldığına...
Akdeniz Üniversitesi ve Medical Park Hastanesi'nde gerçekleştirilen 19 başarılı nakil operasyonu Pazartesi gününün manşeti oldu. Tüm ayrıntılarıyla haber 'Organ nakilleri Antalya'nın işi' başlığıyla Sabah Akdeniz'deydi...
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse'nin yeni stadın maliyeti ve eski stat projesinin iptaliyle ilgili açıklamaları Salı gününün öne çıkan haberiydi. Akaydın'ın iptal etmesi nedeniyle eski statta 322 milyon lira tazminat yüküyle karşı karşıya kalındığını ve yeni stadın 79 milyon liraya mal olacağını açıklayan Köse'nin sözleri 'Stadın maliyeti tazminattan az' başlığıyla manşete çıktı.
Çarşamba günü manşetimizde 'Lojistik Köy'de tek engel TCDD' haberi vardı. Antalya'nın hayali olan Lojistik Köy'de yetkinin TCDD'de olması, Antalya demiryolu ağına bağlı olmadığı için bu yetkinin Karayolları'na devredilmesi gerektiği bu haberde ayrıntılarıyla yer aldı.
Perşembe günü manşette haftanın en çok konuşulan haberlerinden biri vardı.
Kemer'de turistler için iki dilde hazırlanan afişlere 'Aracılara komisyon ödememek için alışverişe yalnız gelin' yazılmasının ardından yaşanan gelişmeler 'Hanut tabelası kavga çıkardı' başlığıyla manşete çıktı.
Piyasada 'çantacı' olarak bilinen proje avcıları Cuma günü Sabah Akdeniz'in manşetindeydi.
Kredi veren kuruluşlara başvuracaklar için yüksek ücretlerle projeler yazanlara bir son verebilmek için APGEM tarafından açılacak proje yazım kursları, 'Proje avcısına kurslu formül' başlığıyla manşetimizde yer aldı.
Cumartesi gününün manşeti turizmden geldi. Yabancı turistlerin, gittikleri ülkelerde neler beklediklerine yönelik kapsamlı araştırmanın tüm ayrıntılarını 'Avrupalıların turizm şifresi' haberinde işledik. Madde madde çıkarılan talepler Antalya turizmi için bir yol haritası niteliğindeydi.
Haftanın son günü görme engelli 4 gencin başarı hikayeleri manşetteydi. Tüm engellemelere rağmen büyük bir azimle hedeflerine ulaşan çocuklarımızın hikayelerini 'Karanlıktan çıkan 4 genç' başlığıyla duyurduk...
Geçen hafta bu manşetlerle karşınızdaydık...
Tüm okurlarımıza mutlu, sağlıklı ve başarılı günler haftalar diliyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA