Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Objektif ve taze haberler

Yerel seçim tarihi yaklaştıkça ve adaylar da yavaş yavaş belirlenmeye başlayınca doğal olarak siyasi kulisler de hareketleniyor. Seçim sürecinde en taze ve doğru haberleri Sabah Akdeniz okurlarına ulaştırabilmek için ekibimizin çalışmaları da hiç ara vermeden devam ediyor.
Geçen hafta da siyasi açıdan oldukça yoğun günler yaşadık ve bu siyasi gelişmeler Sabah Akdeniz'in sayfalarına günü gününe yansıdı...


***


Bakalım Sabah Akdeniz'in geçen haftaki manşetlerine...
Geçen haftasonunu Antalya'da geçiren Başbakan Erdoğan'ın söyledikleri 'Antalya dünya şehri oluyor' başlığıyla Pazartesi gününün manşeti oldu. Erdoğan'ın Antalya'yı dünya şehri yaptıklarını, simdi de sağlık turizmi merkezi yapmak için çaba gösterdiklerini belirten açıklamaları, bu haberde ayrıntılarıyla yer aldı.
Salı gününün manşeti 'Dağ turizmine kavga darbesi' başlıklı haberdi. Yılda 15 bin dağcı turist ağırlayan Çakırlar'daki kampların, su kavgasına kurban gitmesi, şikayet üzerine 5 kamp ve 70 eve yıkım kararı çıkması gerçekten de yeni yeni büyüyen dağ turizmine bir darbe oldu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın Belediye'nin yeni hizmet binası için söyledikleri Çarşamba gününün en dikkat çeken haberiydi. Akaydın'ın tamamlama sözü verdiği bina ile ilgili itirafları 'Savsakladık' başlığıyla manşette yer buldu.
Perşembe günü de manşette Akaydın'la ilgili bir haber vardı. Akaydın'ın "Başbakan, Sadık Badak'ın yanında benim için operasyon talimatı verdi" iddiasına, Badak'ın verdiği sert yanıt 'Hoca'nın iddiası halisünasyon' başlığıyla manşete çıktı.
Her kış yaşanan ve bir türlü önlem alınamayan hava kirliliğinde gelinen son durum Perşembe günü 'Bir Antalya klasiği' başlığıyla manşette yer aldı. Havanın soğuması, rüzgarın kesilmesi ve kalitesiz yakıtların kullanılmasının Antalya'yı yine nefes alınamaz bir kent haline getirmesi en çarpıcı fotoğraflarıyla bu haberde yer aldı.
Cuma gününün manşeti de siyasetten geldi. Ak Parti'den ihraç edilen Kepez eski Belediye Başkanı Öner'in CHP adaylığının kesinleşmesi nedeniyle CHP'lilerin parti binası önünde yaptığı eylemler, 'CHP'nin önüne direniş çadırı' başlığıyla manşetteydi.
Haftanın son günü ise Sabah Akdeniz'in manşetinde 'Otopark terörü Isparta'yı sarstı' haberi vardı. Isparta Belediyesi ile cadde otoparkları isletmecisi arasındaki tartışmanın kentte otopark terörüne dönüşmesinin ayrıntıları bu haberde yer aldı.

***

Bir hafta bu manşetlerle geçti.
İyi haberlerde görüşmek dileğiyle tüm okurlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu günler diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA