Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fenerbahçe'nin miladı kapıda

İnanılmaz transferlerle "Avrupa'da ben de varım" diyen Fenerbahçe için yarış yarın başlıyor. Fenerbahçe'nin UEFA Kupası şampiyonu olması ne hayal ne de rüya. İnanç ve kadroya baktığımızda Fenerbahçe'nin önümüzdeki turlar dahil olmak üzere eleyemeyeceği bir takım yok. Ama futbol öyle ince bir spor ki, her takıma da elenebilirsiniz.
Real Zaragoza bir İspanyol takımı. Dünyanın en iyi, en kaliteli üç liginden biri İspanya... Onlar da alışık bir Ronaldo, bir Ronaldinho, bir Eto'o ile mücadeleye... Hiçkimse Zaragoza'yı çantada keklik görmesin. La Liga'da bulundukları yer kimseyi aldatmasın. Ve bence La Liga'da deplasmanda en iyi oynayan takımların başında da Zaragoza geliyor. Fenerbahçe'nin defansif önlemlerini almadan topyeksaldırması hata olur. Kapanan onlar olacak. 1-0 kazanmak bile Fenerbahçe'nin işini rahatlatır. Ama yenilebilecek bir gol rüyayı daha ilk maçta sona erdirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA