Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Yönetim istifa

Hakem Yılmaz skandal bir yönetim sergiledi. Ama Polat ve ekibi G.Saray'a daha çok zarar veriyor. Kulübü sabote etmeye gelseler bundan fazlasını yapamazlardı

Galatasaray her geçen hafta kan kaybediyor. Seyircinin ve camianın inancı kalmadı, ama en önemlisi oyuncuların inancı bitti. Topu ayağına alan, gerilim içinde zangır zangır titriyor. Sözüm ona Arda bir yıldız ama iki maç arka arkaya oynayamıyor. Çünkü fizik gücü yetmiyor. Geçen sene elden çıkarılması düşünülen Kewell'a sarılmışlar ve şimdi ondan kurtarıcılık bekliyorlar. Hakan topla kavga ediyor, Ali oynadığı yeri yadırgıyor.

VOLKAN'A TESLİM OLDULAR
Düşünebiliyor musunuz; koskoca Galatasaray defansı 1.65 boyundaki Volkan'a teslim oldu gitti. Çocuk her istediğini yaptı. Üç kişinin arasına girdi, çıktı, gol attırdı. Tek başına Galatasaray'ı darmadağın etti. Barış, Mustafa Sarp ve Ayhan'ı toplasan yarım Alex ya da Guti etmiyorlar. Yaratıcılık özellikleri hiç yok. Hücumu destekleyemiyorlar. Orta sahan meziyetsiz olursa, kanat beklerin hücumda etkili olamazlarsa sıradan bir takım olursun. Baros gibi bir oyuncu yakaladığı fırsatları atamazsa yenilgi kaçınılmaz olur. Yönetim Galatasaray'a zarar üzerine zarar veriyor. Geçen yıl 'Suçlu Rijkaard' demiştik. Ama artık Galatasaray'ı ona peşkeş çeken, yıldızları birer birer satan, yerine sıradan oyuncular alan yönetim suçludur. Adnan Polat ve ekibine Galatasaray'ı sabote et deseler bundan daha iyisini yapamazlardı. Para uğruna Kader Keita'yı ve Mehmet Topal'ı sattılar. Elano'yu satmak için her şeyi yapıyorlar ama elde patladı. Yönetimin bir an önce genel kurula gitmesi şart. Aksi halde kaos sürecek ve Galatasaray sadece futbol olarak değil imaj olarak da çok şey kaybedecek.

HAKEM KONTROLÜ KAYBETTİ
Gelelim hakeme... Skandal bir yönetim sergiledi.
Her şey 6. dakikada Mustafa Sarp'a vermesi gereken sarı kartı vermemesiyle başladı. Önce tüm takdir haklarını Galatasaray'a kullandı, sonra sarı kartlı Volkan'ı oyundan atamadı. Volkan yere düştü, yerdeyken Mustafa'nın topu alıp gideceğini görünce eliyle çeliverdi. Sonra kendisine omuz atan Baros'u atma cesaretini gösteremedi, sarıyla geçiştirdi. İkinci yarı kontrolü kaybetti ve Ayhan'ı da atamadı. Hakemler iyi gitmiyor. Ne federasyon ne de MHK Dünya Kupası'ndaki hakem hatalarına sığınıp bu hatalar normaldir deyip sıyırmaya kalkmasınlar. İşler iyi gitmiyor.

DİRSEĞE SARI KART!
Baros, Volkan Şen'in elle oynadığı pozisyondan sonra hakeme sinirlenerek geçerken omuz atıyor. Hakem Abdullah Yılmaz bu hareketi ise sarı kartla geçiştiriyor.

ELLE TUTUYOR 'EYVAH' DİYOR
Yönettiği son 7 maçın sadece ikisi Süper Lig karşılaşması olan hakem Abdullah Yılmaz, sarı kartı bulunan Volkan Şen'in yere düştükten sonra topu kaptırmamak için kasıtlı olarak elle müdahale etmesini pas geçerek kart göstermedi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA