Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Dolu dizgin

Şampiyonluk mücadelesinde bu tür maçlar zordur. Zira maç öncesi herkes size 'mutlak yeneceksiniz' diye bakar. İşte bu da işleri çok zorlaştırır. Devre arasında kesin düştü gözüyle bakılan Kasımpaşa son haftalarda aldığı galibiyetlerle birden umutlanmış, bu h a v a y l a Fenerbahçe'nin karşısına çıkmıştı. Fenerbahçe oyuna çok iyi başladı. Art arda pozisyonlar gol olmadı. Üstelik Kasımpaşa, ligde bulunduğu yerle örtüşmeyecek oranda dengeli bir takım. Oyunun ilerleyen ve zorlaşan dakikalarında sahneye, Türkiye'de bulunduğu dönemde çok defa yaptığı gibi yine Alex çıktı. Harika bir frikikle takımını rahatlattı. Hiçbir pozisyon ya da tehlike yokken Yobo'nun topu elle oynamasını kabullenmek mümkün değil. O penaltı gol olsa ikinci devre Fenerbahçe için çok ama çok zor olurdu. Bu penaltıda sahneye Volkan çıktı. Kaleci Volkan, son haftalarda Fenerbahçe için kırılma noktalarında devleşiyor. Dün gece kurtardığı penaltıyla Fenerbahçe'nin sıkıntıya düşmesini engelledi. İkinci yarı Fenerbahçe daha kontrollü oynayıp kağıt üzerinde kolay gibi görünen Kasımpaşa maçını aldı ve gitti.

CİDDİ ÇİFTE STANDART VAR
Sonuçta artık her maç final niteliğinde. İyi futbol önemli ama kazanmak daha önemli. Hakem Halis Özkahya için fazla bir şey söyleyemeyiz. Verdiği kararlar genelde doğruydu. Penaltıda da öyle. Elle oynamanın hemen çizgi üzerinde olduğunu fark edip doğru karar verdi. İki hafta önce Bursasporlu Ozan İpek'e gösterdiği kırmızı karttaki Ozan'ın el haraketiyle dün gece birçok oyuncunun kendisine yaptığı el hareketlerini karşılaştıralım. Hiçbir fark yok. Ama ciddi bir çifte standart var...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA