Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fenerbahçe ipten döndü

Dünkü maç kesinlikle F.Bahçe tarihinde çok önemli yer tutacaktır. Bir takım düşünün; şampiyonluğa gidiyor ve en kötü averaja sahip takımlardan birine karşı son yarım saate 3-1 mağlup giriyor. Ve bu dakikadan sonra maçı kazanıyor, belki de şampiyonluğu...
Son yarım saate kadar sahada Fenerbahçe diye bir takım yok, Emre'nin attığı ve gol olan o süper şuttan başka bir pozisyonu bile yok. Ama Fenerbahçe dün kazanıyorsa, sezon sonunda şampiyon olduklarında inanın ki bu Buca maçı çok uzun süre konuşulacak. İlk devre Fenerbahçe ne yaptığını bilmiyor, 'Bir an önce golü bulayım' diyor ama kalesinde golü görüyor. Bu şok birkaç dakika sürüyor ve Emre'nin harika şutu beraberliği getiriyor. 'Bu gol Fenerbahçe'yi rahatlatacak' diye düşünürken, Buca Fenerbahçe defansı sayesinde pozisyona giriveriyor ve Yobo-Lugano hatasında golü buluyor.
Böyle maçlarda devreye mağlup girmek, şampiyonluğa koşan bir takım için büyük baskı demektir. İkinci devrede 'Fenerbahçe toparlanır' diyoruz, ama o da ne? Buca'nın üçüncü golü geliyor... Yine bir defans hatası, Yobo rakibini döndürüyor ve şut çekmesine izin veriyor. Bu dakikadan sonra dünyadaki tüm Fenerbahçeliler için hayatın kabus gibi olduğunu düşünmemek elde değil. 'Yandım anam' diyen Fenerbahçe biraz kıpırdanıveriyor. Önce tartışmalı bir penaltı, arkasından Alex'in Galatasaray ve Beşiktaş maçındakine benzer kafa golü beraberliği getiriyor, sonra da milyon Euro'luk kaçak Güiza Fenerbahçe'yi ipten alıveriyor. Fenerbahçe için çok acı olabilecek bir tablo dün gece mutlu sonlandı.

PENALTI KARARI YANLIŞ
Bünyamin Gezer için çok zor bir maçtı. Penaltının doğru olduğunu düşünmüyorum. Ediz topa atlıyor, top omuz hizasında koluna çarpıyor. Mesafe çok yakın ve kayarak müdahalenin devamı içindeki bir ele çarpma. Sarı kartı olan Gökhan Gönül'ün de yardımcının önünde topu yere vurarak protesto etmesi cezasız kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA