Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Oynuyormuş gibi yaptık

Artık play-off'tayız. Karşımıza kim çıkacak bilmiyorum ama kim çıkarsa çıksın işimiz çok zor. Dün gece de istediğimiz gibi oynamadık. Oynuyormuş gibi yaptık ama fazla pozisyon bulamadık. Bazı oyuncularımız iyi ama bir çok oyuncumuz çok kötü oynadılar. Mesela, ilk yarıya bakıyoruz... Top sürekli bizde. Bol pas yapıyoruz ama aralara oynayamıyoruz. Yine ilk yarıda Kazım'ın pozisyonu dışında da pozisyonumuz yok. Maç boyu sevindiğimiz tek olay rakibe pozisyon vermeyişimiz oldu. Özellikle defansif anlamda iyi oynadık. Aslında fazla adamla çabuk gelemeyen Azerbaycan'a karşı da pozisyon vermedik diye sevinmek bizlere hiç yakışmıyor.
İlk devre Sabri sürekli geldi. Kendi kanadını çok iyi kullandı ama ya ortalar kötü oldu ya da forvet oyuncularımız iyi vuramadılar. Allah Burak'ı Türk futboluna bağışlasın. Son iki yılda büyük aşama kaydetti. Ama dün gece ucuz kurtuldu. Topu elle aldığı pozisyonda ya ofsayt olmasa, Burak sarı kart görüp play-off'ta cezalı duruma düşebilirdi. Böyle maçlarda Arda'dan fazlaca şey beklememiz, ülke olarak hakkımız. Arda sürekli koşuyor ama hiç etkili olamadı.

FORMUMUZ UMUT VERMİYOR
İkinci yarıya bakıyoruz... Selçuk oyuna girdi ve Burak ile birlikte işi bitiriverdiler. Cuma gecesi tıpkı Almanların bize iki pasta attıkları gol gibi Azerbaycan'a karşı gol bulduk. Kaleci Sinan, Selçuk'a o da Burak'a uzun topla oynadı ve golümüz geliverdi.
Aslında bazı yurt dışında oynayan oyuncularımızdan fazlaca yararlanmamız gerekiyor galiba. Mesela Gökhan... Önemli meziyetleri var, çok iyi futbolcu daha fazla yararlanılması gerek. Hamit ve Emre'ye teşekkür etmeliyiz. Yaşlarına rağmen, maç ve antrenman eksiklerine rağmen çok iyi oynamasalar da büyük fedakarlıkla mücadele ediyorlar.
Şimdi artık rakibimizi bekliyoruz. Çok güçlü bir takım yok ama çok güçsüz de yok. Her takımla kafa kafaya oynayabiliriz ama formumuz umut vermiyor.
Tek güvencemiz kaotik bir takım olmamız. Ne zaman ne yapacağımız belli değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA