Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kartal erimiş

Burak, Mehmet Akyüz, Edu, Bebe ve birkaç isim daha. Bunlar Beşiktaş için oldukça önemli bir maçta ne oynadılar ne de sahaya sürüldüler. Bu oyuncuları Beşiktaş Pazarı'na gitseler tanıyan olmaz. Madem bu isimleri kullanacaktın, yahu Carvalhal, maç trafiğinin en yoğun olduğu günlerde onlardan niye yararlanmadın. Madrid'de Veli Kavlak'tan sol bek yapmaya kalktın darmadağın oldun. Dün gece de benzeri hatayı Egemen'i burada oynatarak yaptın. Egemen'den sol bek olur mu? Oldu da ne oldu. Dün akşam gördük, beceremiyor.
Hilbert uzun zamandan beri oynamamanın etkisiyle çok açık verdi. Takım bir tek Fernandes'e kalmış. O da gol attı ve harika birkaç ara pası verdi. İşte bütün Beşiktaş bu. Bir de Cenk'i ilave edelim. Dün gece biraz vasat oynasa Beşiktaş inanın beşlik olur dönerdi. Ernst gününde değil, Veli'nin kapasitesi sınırlı. Mustafa Pektemek gol atmasına hatta Fernandes'e gol attırmasına rağmen istenen düzeyde değil.

BANK ASYA TAKIMI GİBİ...
Beşiktaş iki hafta sonra play-off mücadelesi yapacak. Bu takımı bu hale getiren yegane isim tabi ki Carvalhal. Önce disiplini sağlayamadı sonra oyuncuları birer birer kaybetti. Birçok oyuncuyu abuk subuk yerlerde oynattı ve hala ben hocayım diye Beşiktaş'ın başında kalabiliyor. Mehmet Akyüz santrfor, sol açığa aldı. Edu santrfor, sağ açığa aldı. Bebe aylardır yok, kurtarıcı diye sahada. Bütün bunlara rağmen Beşiktaş maçı kazanabilirdi de. Maçın kırılma anı Veli'nin kaçırdığı gol. Golü atsa skor 3-1 olacak. Pozisyon döndü 2-2 oldu. Ve ondan sonra İstanbul BŞB gol ya da golleri bulacaktı ki süre yetmedi. Dün Beşiktaş'ın formasını görmesek, oyuncularını tanımasak kim bu Bank Asya takımı diyeceğiz. Bu maçla ilgili söyleyeceğimiz tek şey şu: Fernandes ve Cenk var gerisi yalan.
Sonuçta bu kadro, bu hoca ve bu tercihlerle Beşiktaş play-off'ta ne yapar doğrusu hiç kestiremiyorum. Tolga Özkalfa iyi maç yönetti. Müsaade edin de yönetsin. Seyirci yok, baskı yok ve oyuncular çok iyi niyetli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA