Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cerrahoğlu'nun durumu genetik

Evindeki Bulgar hizmetçiye aşık olup 35 yıllık eşini terk eden Eşref Cerrahoğlu'nun babasının da benzer bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Babası 30 yıllık eşini bırakıp sekreteriyle evlenmiş

Sosyete günlerdir, Eşref Cerrahoğlu'nun 35 yıllık eşi, üç kızının annesi Fulya Cerrahoğlu'nu terk edip Bulgar hizmetçisiyle otelde yaşamasını konuşuyor. Bu arada Eşref Cerrahoğlu'nun babası İrfan Cerrahoğlu'nun da benzer bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı. İrfan Bey, Cerrahgil Şirketler Topluluğu'nun başındayken 30 yıllık eşi Nebahat Hanım'dan ayrılıp sekreteri Adla Hanım ile evlenmiş. Hatta bu olay üzerine Eşref Cerrahoğlu annesinin yanında yer almış ve bir süre babasıyla konuşmamış. Şimdi babası gibi benzer bir olay yaşayan Eşref Bey'e kendi çocukları da aynı tepkiyi göstermiş.

BULGARİSTAN DA EVLİ
Diğer yandan Eşref Cerrahoğlu'nun, uğruna 35 yıllık eşini terk ettiği Güler Abdullah'ın da Bulgaristan'da evli olduğu ortaya çıktı. Güler Abdullah'a sırılsıklam aşık olduğu ve evlenmek istediği öne sürülen Eşref Bey, şimdi bu sorunu çözmekle uğraşıyormuş. Eşref Bey, bu konuda avukatını görevlendirmiş. Eşref Bey'in avukatı, Güler Abdullah'tan vekalet alıp Bulgaristan'a gitmiş. Güler Abdullah'ın eşi Ali Abdullah'ı bulmuş ve boşanma işlemlerini başlatmış. Aldatılan ve terk edilen eş Fulya Cerrahoğlu'ndan da bir haber aldım. Fulya Hanım, eşinin kendisini aldattığı haberlerinin basına yansıması üzerine sinir krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmış. Bir gün hastanede kalan Fulya Hanım şimdilerde evinde doktor gözetiminde tutuluyormuş ve ilaçlarla sakinleştirilmeye çalışılıyormuş. Bu arada Fulya Hanım'ın halası Belma Simavi başta olmak üzere, çiftin tüm yakın çevresi bu ilişkiyi sonlandırmak için canla başla çalışıyormuş.

OTELE YERLEŞTİLER
Cerrahoğlu çiftine yakın çevrelerin tek tesellisi, Eşref Bey'in gönlünü kaptırdığı kişinin bir hizmetçi olması! Güler Abdullah'ın hizmetçi olması nedeniyle, Eşref Bey'i uzun süre elinde tutamayacağını düşünüyorlar. Ancak Eşref Bey'in bu ilişkisini kabul edip, sevgilisiyle otele yerleşmesi ve Güler Abdullah'ın eşi Ali Bey'den boşanmak için avukata vekalet verdiğini düşünürsek, Güler Hanım'ı biraz hafife alıyorlar gibi geliyor. Bakalım zaman ne gösterecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA