Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tazminatsız boşanma Yargıtay'dan döndü

İşadamı Kemal Gülman'dan tazminat alamadan boşanan Feryal Gülman'ın Yargıtay'a itirazı haklı bulundu. Dava yeniden görülecek. Feryal Gülman: Adalet yerini buldu

Feryal Gülman 2013'te (51) 21 yıllık eşi işadamı Kemal Gülman' dan (83) boşanmak için mahkemeye başvurmuş ve kendisini başkasıyla aldattığı iddiasıyla 200 milyon liralık tazminat talep etmişti. Kemal Gülman da eşine kendisine kötü muamele edildiği gerekçesiyle karşı dava açarak 500 bin lira talep etmişti. Haziran 2015'te her iki tarafın da tazminat talepleri reddedilerek Medeni Kanun'un 166'ncı maddesinde yer alan "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" maddesi gerekçe gösterilip çiftin boşanmalarına karar verildi.

'ADAK KURBAN KESTİM'
Yargıtay, önceki gün Feryal Gülman'ın hiç tazminat almadan boşanmasıyla ilgili yaptığı itirazı haklı buldu. Bu kararla boşanma davası yeniden görülecek. Telefonla konuştuğumuz Feryal Gülman "Mahkeme bana beş kuruş tazminat vermeden bizi boşadığında 'adalete güveniyorum' deyip Yargıtay'a başvurmuştum ve sonunda adalet yerini buldu. Çok mutluyum. Stresten uyuyamıyordum. Karar açıklandığından beri sevinçten ağlıyorum. Kendimi o kadar kastım ve o kadar stresli günler geçirdim ki. Kararın bozulması için çok dua ettim. Hatta adak adamıştım.. Yargıtay'dan sevindirici haberi alınca dün sabah adak kurbanımı kestirdim" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA