Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NUR ÇİNTAY

Karadayı oyununda yanlışlık var, Turgut kazanamaz!

Karadayı coşmuş! Kelebek'te "Yılın ekran fenomeni" başlığıyla tam sayfa haberini yapmışlar, ayrıca Cengiz Semercioğlu da "Karadayı'nın senesi" ve "Karadayı damga vurdu" diye başlıklar atmış köşesinde. Niye? Altın Kelebek Ödülleri'nden dördünü birden almış çünkü: En İyi Yerli Drama... En İyi Yönetmen...
En İyi Kadın Oyuncu...
En İyi Erkek Oyuncu...
Kenan İmirzalıoğlu'yla ilgili tavrım net: Lise zamanlarım olsa, posterleriyle odama duvar kağıdıydı! Benim lafımın hükmü olmadığını düşünenlere de Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel'i referans vereyim. Şu anda Estetik Plastik Cerrahi Derneği'nin de başkanı olan Prof.
Yücel "Mükemmel yüz diye tanımlayacağınız bir ünlü erkeğimiz var mı?" diye soran Sonat'a (Bahar), "Ben Kenan İmirzalıoğlu'nun yüz hatlarını beğenirim. Keskin hatları var" diye cevap vermişti.
Fiziksel özellikleri bir yana; gülerken, ağlarken, öfkeliyken, mahçupken, hep iyi oyuncudur Kenan İmirzalıoğlu.
Bergüzar Korel de bir çift gözden ibaret olmadığını çoktan kanıtladı. Sadece endamıyla da değil, bir zamanlar yetersiz buldukları oyunculuğuyla da göz dolduruyor. Ama gözler de göz tabii!
Ekranda çok az çift birbirine bu derece yakışır. Ama Karadayı'yı fenomen yapan o değil. Ortada "Helal olsun" dedirten bir yönetmenlik başarısı var. Uluç Bayraktar bence şu anda piyasanın bir numarası... Adam basbayağı matematik biliyor.
O ve onun yetiştirdiği Cem Karcı, elektriği bir an bile kesmiyor, nerde yükselteceğini çok iyi ölçüyor. Bir sürü bölüm bayağı sinema filmi ayarında oluyor.
Ama o Karadayı oyunu da ne öyle?!
Salı günkü Günaydın'da vardı; bir dizi fanatiğinin icat ettiği oyun hem akıllı telefonlarda hem de sanal âlemde büyük ilgi görüyormuş. Oyunda Mahir'le Turgut yumruk yumruğa kavga ediyor, galip gelen Feride'nin kalbini de kazanıyormuş.
Olmaz öyle! Oyun yanlış kurulmuş. Mahir'in karşısına rakip olarak henüz ipliği pazara çıkmamış ikiyüzlü Sinan çıkabilir ancak. Turgut'un hiç şansı yok. Turgut kazanamaz!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA