Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NUR ÇİNTAY

Yerli dizilerde cenaze ayı

Eylül, son açıkhava eğlencelerini ve yılın en bomba mehtabını kaçırmak istemeyenler için düğün ayı. Ama yeni sezona giren yerli dizi sektörü için de cenaze ayı aynı zamanda...
Kimi kaza geçiriyor, kimi menfur bir saldırıya uğruyor ve başımız sağolsun. Hemen her dizide helva kavruluyor. Ama onu bile beklemeden başka bir dizinin cast'ında karşımıza çıkan merhumlar da var. Karadayı'nın sezon finalinde yanan gelin arabasıyla beraber Mahir Kara'nın ailesinden iki kurban vereceğimiz belli olunca, tamam biri ufaklık Nazif'ti de, öbürü kimdi?
Dikkatli izleyici Mahir'le Safiye'nin finaldeki helalleşme sahnesinden uyanabilir ama göndermeyi almayanlara: Safiye yani Şebnem Dilligil, bundan böyle Yılanların Öcü'nün Mahmure'si; bangır bangır anonslanıyor. Medcezir'in finalinde kaza geçiren güzeller güzeli Ender yani Mine Tugay, Kalp Hırsızı'nın Defne'si olarak karşımızda. Bugünün Saraylısı'nda Ata Bey'in damadı Atıf'ın (Mehmet Memetof) balkondan düştüğüne şahit olduk ama asıl daha tartışmalı bir şekilde merdivenden yuvarlanıp hayatını kaybeden var: Kara Para Aşk'ta Elif'in annesi yani Nebahat Çehre. "Ben ne anneler oynadım, bu anne çok pasifti" demiş Çehre, "Böyle sıradan bir rolü oynayamam."
Bir yandan anlıyorsunuz; Kanuni'ye validelik ettikten sonra artık kimin annesi olmak keser ki? Ama öbür taraftan da koskoca bir rolü batıran da, ufacık bir rolü parlatan da, oyuncunun kendisi değil mi?
Yeri gelince pasifi aktive eden...
Nebahat Çehre'nin annelik kariyerinin açık ara en kötü ayağıydı Kara Para Aşk.
Şaşırtıcı biçimde oynayamıyordu Çehre ve Erkan Can'ın, Saygın Soysal'ın nefes kesen performanslarının yanında iyice göze batıyordu. Akıllı ve tecrübeli kadın elbette...
Helvayı kavurtmakla iyi etti.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA