Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEDA DİKER

2013'te yeni bir çağa hoş geldiniz

Meşhur 2012 gelmez diyorduk, çok uzak diyorduk, geldi de geçti bile... Peki şimdi neler olacak? Maya inanışına göre bildiğimiz zamanların sonuna geldik. Dış dünyada görüntüde pek bir değişiklik yok, ama aslında iç dünyamızda değişiklikler bekleyebiliriz. Söylenenlere göre, 21 Aralık'ta sekiz dakika boyunca dünyamızın merkezi, galaksimizin merkeziyle, Güneş'le hizalandı. Evrenin nabız atışları, fotonları Dünya'ya daha kuvvetli bir şekilde yolladı. Biz de foton kuşağı diye adlandırılabilecek bu akımın içinden sekiz dakika boyunca geçtik. Geçmesine geçtik de, bize ne yani? Sıradan insanlar bundan nasıl etkilenecek? Kuantum fiziği bilgilerine göre, zaten insan bedeninin yüzde 99'u fotonlardan ve onun enerjisinden oluşuyor. Maddeyi oluşturan kısım, eğer fotonlar bir anda yok olsaydı, bir alyuvar hücresi kadar kalırmış. Bilim insanları ölçmüş. Öyleyse bizim bedenlerimiz bu doğrudan gelen fotonlardan etkilenecektir. Bir de astrolojik konumumuzdan dolayı güçlü manyetik bir çekim alanından geçtik. Elbette bu da bizim duygularımızı etkiledi. Bildiğiniz gibi duygular, manyetik alan oluşturur ve etraftaki diğer manyetik çekim alanlarından kolayca etkilenirler.

DUYGULAR KENDİNİ AÇIĞA VURDU
Bu bakış açısıyla, 21 Aralık ve birkaç gün öncesine bir bakın. Eğer içinizde kalmış ve dışarı vuramadığınız herhangi bir öfke, kin, nefret, suçluluk ya da itiraf edemediğiniz, gizli ya da baskılanmış bir durumunuz varsa, bunlar kendini kusmuş olmalı. Bedeninizi bir çay bardağı gibi düşünün. İçinde bir parmak çay kalmış olsun. Foton kuşağı etkisiyle içine tamamen saf su dökülmeye başlandı. Ve siz çayı tutmak isteseniz bile, tazyikli su, onu dışarı atar. İşte duygularınız ve içinizde kalanlar da böyle kusar kendini. Bundan sonra ise enerjinin yönü değişmiş oldu. Egomuzla ve olumsuz elektrikle hareket edersek, evrensel enerjiler bunu desteklemeyecek. Kendi içimizde dürüstlük ve doğruluk dersi alacağız. Egosal ve bencilce kurulmuş her düzen bozulmaya, yıkılmaya doğru gidecek, birleştirip bütünleştirici her eylem ise desteklenecek. Bunlar ne zaman hızlanır? Kalbi temiz olanların da öfkeleri, suçluluk duyguları tamamen temizlenip, ilahi adaleti çalıştırmaya başlayınca. Öfkelerimizi bir an önce yenelim ve herkese sevgiyle bakalım. Herkese iyi seneler diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA