Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DİLEK GÜNGÖR

Patronlara açık mektubumdur!

Ülken son 1 yıldır adları farklı amaçları aynı terör örgütlerince kıskaca alınmaya çalışılıyor. Eylemlerin şekli de hedefi de bir merkezden yönetildiklerini kanıtlıyor. Türkiye'yi teslim almak isteyen katilleri yönetenler, onların marifetiyle iç siyaseti dizayn etmek istiyorlar. Müttefik bildiklerimiz tercihini terör örgütlerinden yana kullanıyor. Terör örgütleri dursa ekonomideki uzantıları devreye giriyor. Kredi notunu, döviz kurunu silah yapıyorlar. İçeride bizi meşgul ederek Suriye'de Türkiye karşıtı bir güç haritası şekillendirmeyi amaçlıyorlar. Sanki biz kafa tuttukça alayı birden saldırıyor.
Amaçları ülkeni dize getirmek... Ortadoğu'da oyun dışında bırakmak... İç siyasete istikamet çizmek... Ekonomiyi çökertmek...
Mesela, üçüncü çeyrekte ekonomide yaşanan daralmayı tebessümle izlediklerini biliyorum. 14 yıllık istikrarın ekonomiyle çatırdayacağını düşündükleri için siyasi tarihimizin şekilleneceği kritik 2017 yılı öncesinde bu alanda ataklarını durdurmayacaklarını düşünüyorum. Eminim, ellerini ovuşturarak daralan ekonominin faturasının yazılmasını bekliyorlar.
Hani TOBB'u, TÜSİAD'ı, MÜSİAD'ı, TİM'i, ASKON'u, İTO'su, ATO'su, DEİK'i hep bir ağızdan bağırıyorsunuz ya "Gün birlik olma günüdür" diye...
Ben bir adım daha ileriye gideyim: "Gün Türkiye'nin kurtuluş mücadelesine destek olma günüdür."
O halde;
Yüzde 1.8'lik daralma bahanesiyle işçi atmaya kalkma!
"Moralim bozuk, endişeliyim" saikleriyle yatırımlarını kesme!
Ekonominin çarklarının durmasına izin verme!
Piyasada 'vadeli ticaret'ten kaynaklanan kilitlemeyi boz!
Paranı dövize yatırma, TL'ye sahip çık!
Yurtdışındaki banka kasalarında tuttuğun paralarını ülkene getir!
'Stratejik sabır' göster, ülkene güven!
Unutma;
Bu mader (anavatan) milli namustur. Hepinizin içinizde bu maderi son nefesine kadar müdafaa edeceklerin olduğuna inanıyorum.
Bu milletin fıtratında korku ve ümitsizliğe yer yok. Senin de olmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA