Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Hagi 2011-12 sezonunu açtı

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, 2011-2012 sezonunu bu hafta açtı! Elano ile yollar ayrıldı, aklında soru işareti kalmasın diye Aydın Yılmaz, Gökhan Zan, Serdar Özkan ve Çağlar Birinci'ye Kasımpaşa karşısında şans tanıdı. Hakan Balta'yı oyunun son bölümlerinde orta üçlüde kullandı.
Yani gelecek sezonun Galatasaray'ını düşünmeye başlayan Hagi, kalan haftalarda bu oyuncuların performansını değerlendirecek ve onlarla devam edip etmeme kararı alacak.

KASIMPAŞA ÇOK POZİSYON VERDİ
Kasımpaşa Süper Lig'in en açık oynayan takımı. Top onlara geçtiğinde takım halinde risk alıyorlar. Bu, onları pozisyona sokuyor ama topu kaptırdıkları zaman da dün akşam Galatasaray karşısında olduğu gibi kalelerinde çok sayıda gol pozisyonu veriyorlar.
Özellikle yedikleri golden sonra Pino ve Aydın Yılmaz gibi çabuk oyuncular, kaleci Tolga ile sık sık karşı karşıya kaldılar, tıpkı daha önceki haftalarda ligin diğer hücum oyuncularının Murat Şahin'le karşı karşıya kaldıkları gibi...
Dört haftadır galibiyete hasret olan Galatasaray adına dün akşam kazanmak önemliydi. Yeni yapılanma sürecinde alınan ve alınacak sonuçlar da önemli.
Teknik direktör Hagi herhalde devre arasında kendi tanıdığı ve bildiği oyuncuları Galatasaray'a getirecek. Elbette uzun vadede Galatasaray'a faydalı olacak oyuncuları takıma monte etmeye çalışacaktır.

HAKEM YANKAYA'YA TEBRİK
Bu arada dün akşam karşılaşmayı yöneten Özgür Yankaya'dan da bahsetmek istiyorum. Hakem Yankaya çok başarılı bir yönetim gösterdi ve tebriği hak etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA