Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Gaziantep hak etti

Ligde havlu atmış Galatasaray, konsantrasyonunu tamamen kupaya çevirmiştir diye düşünüyordum. Ama dün gece sahada açıkçası bunu göremedim. Gaziantepspor karşısında özellikle fizik olarak çok geridelerdi. Kaleci yeni (Yediği 3 golde de hatası yoktu)... Kewell ve Lucas Neill 11'e geri dönmüş... Yenilerden Stancu da ilk kez 11'de başlıyor... Hatta maçın ikinci yarısında Baros da oyuna giriyor. Arda hariç problem gözükmüyor kadroda...
Dört savunmanın önünde tek ön orta saha Lucas Neill... Stoper olarak alınan Neill orta sahanın ortasında, orta sahanın ortası alınan Cana stoper! Neill'in önünde bir dörtlü: Sağdan itibaren Kazım, Yekta, Stancu, Culio. Önlerinde de Kewell... 4-1-4-1.

GAZİANTEPSPOR HİÇ DÜŞMEDİ
Gaziantepspor ligde az gol atıp, az yiyen, dengeli bir takım
. Açıkçası ilk yarıda hayal kırıklığına uğradım. Gaziantepspor'u beğenmedim. Ama ikinci yarının başından itibaren öyle bir çullandılar ki Galatasaray'a karşı... Gol "Geliyorum" derken kendi kalelerinde golü gördüler ama kendi oyunlarının hakkı olan galibiyeti getirecek iki golü buldular. Hatta tur için bile rahatlayabilirlerdi. Ancak son dakikada kalecinin kontrolsüz girişini atlayan Özgür Hoca penaltıyı veremedi.
Maç ilerledikçe Gaziantepspor üzerine koyuyor oyun olarak. Fizik olarak da hep ayaktalar. Karşılaşmanın ilk yarısında ayağa, yana oynayan Gaziantepspor yerine sürekli dik oynayan ve golü düşünen bir takım vardı ikinci yarıda. Tebrikler Tolunay Hoca!

CENK TOSUN BÜYÜK KAZANÇ
Cenk'i unuttum zannetmeyin. A Milli Takım teknik kadrosunun dikkatle takip ettiği bir oyuncu. Daha henüz 19 yaşında. Alman Genç Milli Takımları'nda hemen hemen her maç gol atan bir oyuncuydu. Tolunay Hoca ve Gaziantepspor çok önemli bir iş yapmış, yetenekli bir oyuncu almış. Oyuncunun Türkiye'de oynaması da Türk Milli Takımı'nı tercih etmesi için artı bir faktör...
Galatasaray'ın tabii ki şansı bitmedi. Ama İstanbul'daki rövanşta risk alacak olan takım bu kez Galatasaray olacak. Gözüken şu ki; sarı- kırmızılıların maç maç değişkenlikleri sezon sonuna kadar devam edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA