Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Özel bilgileri paylaşmam

Fenerbahçe'nin Selçuk İnan ve Emenike'yle ilgilendiği zaten aylardır yazılıyor. Konuşulan bir konuyu gündeme getirdim bir ortamda. Hiçbir kulübün özel bilgisini paylaşmam

* Yakın çevrenize "Fenerbahçe Selçuk İnan ve Emenike ile anlaştı" dediğiniz yönünde iddialar var. Bu konuda kamuoyunu aydınlatır mısınız?
Birkaç aydır gazetelerde zaten Emenike ve Selçuk İnan'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı yazılıyor. Ben hem yakın çevremle hem de uzak çevremle futbol konuşan bir insanım. Sonuçta konuşulan bir konuyu gündeme getirmişizdir bir ortamda. Ama ben Fenerbahçe Spor Kulübü'yle hiçbir şekilde bu konulara girmemişimdir. Sadece Fenerbahçe ile değil, hiçbir kulüpteki futbolcu, teknik adam ve yöneticilerle bu konulara girmem.
Ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nde sevilen ve aynı şekilde saygı duyulan bir insanım. Aziz Başkan olsun, yöneticiler olsun, Aykut Hoca olsun, 25 senelik arkadaşım. Belki çok şey paylaşmışızdır yıllar boyu. O orada kalmıştır. Ben spor camiasının yıllardır içinde olan, güvenilirliğimden dolayı sürekli ödül alan bir eski sporcuyum. Ama kulüplerin özel bilgilerini, ne şu anda yazdığım gazetem SABAH'ta ne de yıllardır çalıştığım NTV grubunda paylaşmam. Paylaşmadığım için de zaten en çok okunan ve dinlenen spor adamıyım. Kulüplerden alınan özel bilgilerle bana ekmek vereceklerse, kimse ekmek vermesin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA