Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

4-3-3 bu kez işlemedi

Federasyonu kutlarım. Öylesine doğru bir maçta başladılar ki yeni uygulamaya... Fenerbahçe taraftarı öyle vefalı ki, geçen yılki takıma saygısından 41 bin 600 seyirci, kapıların açılmasıyla 50 bin, bir o kadar da dışarıda kalan var...
Taraftar faktörüyle Fenerbahçe'nin yüksek motivasyonla başlayacağını düşündük. Motivasyon yüksek, ama oyun düşük başladı. İlk yarının sonlarında Dia'nın kaydettiği gole kadar hiç pozisyona giremeyen Fenerbahçe oyun üstünlüğünü de rakikibine kaptırmıştı. Manisa yediği gole kadar oyunun tamamen hakimiydi. Kontrataktan bir Manisa golü futbolun doğasında idi ama Fenerbahçe kontrataktan golü buldu.

AYKUT HOCA HATA YAPTI
İkinci yarı başında Manisa 10 kişi kalınca artık Fenerbahçe'nin iyi de oynamasa rahat kazanacağını düşündük. Ama bence Aykut Hoca ciddi bir hata yaptı.
Daha önce 11-11 oynanan maçlarda uyguladığı değişikliği yaptı. 4-3-
3'e döndü. Bu hamle her zaman tutmayabilir. Çünkü önde oynayan üçlü sağ tarafta Semih, santrforda Alex olunca, geçen hafta girdiğinde iş yapıp bu kez iş yapmayan Bienvenu de olunca, Trabzon maçında da geriye düşmesine karşın golü bulan Manisa yine 10 kişi kalmasına karşın skoru dengelemeyi başardı. Oynanan futbol, rakip, o andaki skor antrenörü oyuncu ve taktik değişikliğine sevk eder. Ama Aykut Hoca'nın sağ kanada Semih'i, santrfora Alex'i alması, 1-0 öndeyken ve rakip 10 kişiyken hataydı. Manisaspor'u Trabzon karşısında da izlemiştik. Tabanca gibi bir takımdı. Öyle olduklarını bir kere daha gösterdiler.
Taraftarlar mı? Fenerbahçe hakikaten çok büyük bir kulüp.
Ve hakem... Fenerbahçe'nin kötü oyununun onları ilgilendirmemesi gerek. Son saniyede bir yanlış bayrak iki puana mal oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA