Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

10 kişi ve bu oyunla 1 puan iyi

BU sezon iyi maç pek hatırlamıyorum ama dünkü Karabük-Galatasaray karşılaşması çok kötüydü. Galatasaray, geçen hafta Samsun maçını 3-1'e getiren ikiliyle oynadı önde... Fakat oyunun başında Muslera'ya kırmızı kart gelince zorunluluktan o sistemden vazgeçmek zorunda kaldı. Melo-Selçuk ikilisi ortada kalırken, önde solda Sercan, sağda Kazım en uçta da Elmander oynadı. 4-2-2-1 gibi bir dizilişe dönüldü. Ama Kazım ile Sercan çok çizgide kaldığı için zaten sahada bir kişi fazla olan Karabük ayağa top oynayarak kontrolu tamamen eline aldı. E
v sahibinin oyunu kontrol etmesine rağmen pozisyona girebildiğini söylemek güç. İkinci yarıda Sercan'ın yerine giren Sabri de kanatta kullanılınca görüntü değişmedi. Bu kez Sabri ile Kazım fazla orta sahaya, içeriye yardımcı olmuyorlardı. Karabük de bol bol ayağa oynuyordu. Topu ayağında tutan Karabük'e karşı Galatasaray savunmada hata yapmayınca pozisyon da vermedi. Karabük'ün attığı gol de ceza sahası dışından geldi.

TOPLAR KALECİ YANILTIYOR
Bu sezon toplar da bayağı ilginç. Dönüyorlar. Dün de döndü ve Ufuk'u yanılttı. Karabük, sağ bekinin golüyle öne geçti. Bunun üzerine Fatih Terim biraz daha risk alıp Eboue'nin yerine Baros'u da soktu. Sabri, sağ beke geçti. Bu formatta hemen 1-1'i yakaladı.
Çok kötü bir maç izledim. İki takımda da vasatın üstünü aşan oyuncu yoktu. Her iki takım da oyun olarak vasatı aşamadı. Galatasaray takımının faul sayısının Karabük'ten bu kadar az olması iyi mi, kötü mü, zaman gösterecek. Yine de Galatasaray'ın 10 kişi kaldığı, bu kadar kötü oynadığı bir maçtan puansız dönmemesi kötü değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA