Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Keramet Rüştü'de

Kalitesi çok düşük ve pozisyonsuz bir maç izledik. Beşiktaş öyle bir kadro ile çıktı ki sahaya, tamamen defansif...Bursaspor şampiyon olduğu yıl gibi dirençli bir takım görüntüsüne bürünmüş sanki. Ama bütün bu görüntü son dakikalarda gelen iki Beşiktaş golüyle silindi gitti. Maçın daha başında öne geçen yeşil-beyazlılar tam kontrataklardan farkı arttırma fırsatı bulacakken 10 kişi kalınca, oyun Bursaspor yarı alanına yıkılmaya başladı.
Fakat Bursaspor 10 kişi kalmasına rağmen Quaresma'nın ceza sahası dışından vurup, auta giden şutundan başka bir pozisyon bile vermedi Beşiktaş'a ilk yarıda. Carvalhal, rakibi 10 kişi kalınca çok doğru bir değişikliğe gitti. Mustafa Pektemek'i oyuna sokup, Egemen'i dışarı alırken İsmail Köybaşı'nı da sol beke koydu. Carvalhal böylece hem sahadaki ofansif oyuncu sayısını arttırdı hem de Bursasporlu taraftarların tepki gösterdiği, sarı kartlı Egemen riskini de ortadan kaldırdı. Ancak bir şeyi eksik yaptı. 10 kişi kalan Bursaspor'a karşı sistem değişikliğine gitmeyip, Mustafa Pektemek'i sağ kanada yolladı. Yine Edu'nun yanına ikinci bir forvet oyuncu almadı. Ancak son dakikalarda, oyun doldur boşalta dönünce Mustafa Pektemek, Edu'nun yanına girmeye başladı. Bursaspor iyi mücadele etti ve puanı hak etti ama iki dakikada gelen iki kafa golüne yapacak bir şeyi yoktu.

KADERİN DÖNDÜĞÜ AN
Maçın kaderinin döndüğü an ise, ilk yarının son dakikasında Turgay'ın şutunu Rüştü'nün çıkarmasıydı. İnanın Rüştü dışında hiçbir kaleci çıkaramazdı o şutu. İşte o top önce Beşiktaş'ı oyunda tuttu sonra da Holosko'nun attığı galibiyet golüne dönüştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA