Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Fazla coşku=Şuursuzluk

İnanın bu maça sayfa yetmez... Müdürüm diyor ki; "2 bin vuruş yazacağız." Çoğu hakeme gidecek. Verdikleri, vermedikleri, oyuncuların sinirli hali ve maçın yüksek gerilimi.
Galatasaray, evinde üç maç üst üste kazanmanın verdiği moral ve tempoyla önde baskılı başladı. Bu önde baskı, altıpasa kadar sürdü ve Kazım'ın presiyle bir diğer orta saha oyuncusu Selçuk'un boş kaleye golüyle 1-0 öne geçti.
Sarı-kırmızılılar golden sonra da oyunu kendi sahasında beklemedi. Yine rakip yarı alana gitti. Bu önemli bir gelişme. Çünkü öne geçen takımların alışılmış savunma anlayışından vazgeçip, öndeyken de önde oynama isteği vardı. Önce Kazım sonra Gökhan'ın sakatlıkları dengeleri bozdu. Önce Gökhan tedavi gördüğü sırada 10 kişiyken beraberlik golünü, sonra da ikinciyi yediler. Üzerine bir de Servet'in kırmızısı, ikinci yarıyı çok farklı hale getirdi.

İKİ KIRMIZI DOĞRU DEĞİL AMA...
İkinci devrede 10 kişi olmasına rağmen önde baskı kurup savunmasıyla da hücuma çıkmak isteyen Galatasaray, buna karşılık yetenekli oyuncularıyla pas yapıp rahatlatacak skoru arayan Gaziaantep vardı. Eksik olmasına rağmen önde baskı kuran, üst üste atak yapan Galatasaray kalecinin de hatasıyla golü buldu. Bazen fazla coşku zarar getirir, şuurunu kaybettirir. Geriden gelip 2-2'yi yakalayan Galatasaray'ın hele 10 kişiyle böyle yakalanmaması lazım. Üçe bir yakalandığı pozisyonda tekrar geriye düştü. Üzerine bir de Sabri atılınca oyun tamamen kontroldan çıktı. Bu kez Gaziantep biraz daha ayağa oynayıp oyunu soğutmayı başardı. Sonunda dördüncüyü de buldu. Onları da oynadıkları yürekli futboldan dolayı kutluyorum.
1500 vuruş dedik de hakem için daha bir şey söylemedik. Servet'in kartı sarı olmalı. Sabri'nin ikinci sarısı doğru ama itiraza sebep olan faul, faul değil; yardımcı verdi. Devamında itiraz edip atıldı. Açıkçası iki kırmızı doğru değil, ama Melo'ya gösterilmeyen bir kırmızı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA