Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Beşiktaş ve Carlos Carvalhal doğru yolda

Haftanın en önemli maçında daha önceki derbilerde de üstün oynayan taraf olan Beşiktaş kazandı. Bu skorda Trabzonspor'un mazereti var. Şenol Güneş dün akşam kazanmak için ne gerekiyorsa yaptı. Ama takım savunmasını çok iyi yapan bir rakiple karşılaştılar. Zokora kendine gelmiş, dün akşam takımın en iyisiydi. Fakat öndeki Halil, Alanzinho ve Burak bekleneni veremedi. Trabzonspor açısından da skorda bu belirleyici oldu. Hafta içi üst düzey bir maç oynadılar. Özellikle ikinci yarıda bunun etkilerini gördük bordo-mavili oyuncularda. Yorulup oyundan düştüler. Carvalhal her geçen gün Beşiktaş'ı disipline ediyor. Trabzonspor, Galatasaray, hatta Fenerbahçe'ye karşı da üstün oynadı Beşiktaş.

KOŞMAYANA FORMA YOK!
Puanları belki çok yüksek değil ama takımda bir iyiye gidiş var. Her gün üzerine koyuyorlar. Carvalhal, koşmayanı oynatmıyor. Beşiktaş dün çok akıllı bir iş yaparak 3 stoperle oynadı, Burak'ı bir ters üçgen kurarak engelledi. Burak, Alanzinho ve sonradan giren Adrian'ın önünü kestiler. Carvalhal, İnter maçı yorgunu Trabzonspor'a karşı 'önce durdur, sonra vur' taktiği yaptı. Ve yaptığı değişikliklerle maça etki etti. Burada açık bir teknik direktör başarısı var. Quaresma Trabzon'da olağanüstü etkili oynadı. Pozisyonları belki kaçırdı ama takımın lideri gibi oynadı.
Beşiktaş zorlu maçlarını geride bırakarak bir avantaj yakaladı. Birlikte oynamayı öğrendiler. Son bir aylık performansları takımla birlikte teknik direktörlerini de büyütüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA