Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İyi değil, doğru oynadı!

Beşiktaş karlı bir haftayı geride bıraktı. Orduspor karşısında çok iyi oynamadı ama doğru oynayarak Trabzon ve Maccabi Tel Aviv deplasmanlarında olduğu gibi sonuca gitti.
Siyah-beyazlılar sezona kötü başlamasına rağmen ligde 3. sıraya yükseldi, Avrupa Ligi'nde de yoluna emin adımlarla devam ediyor. Teknik direktör Carlos Carvalhal'ın bu noktada ciddi bir başarısı var. Carvalhal oyun içinde her riski alıyor ama orta sahasını artık asla dirençsiz bırakmıyor. Orduspor karşısında 'derbi oynuyor' ciddiyetinde bir takımı sahaya sürdü. Fernandes sezon başındaki bitik görüntüsünü üzerinden attı ve bu sayede Beşiktaş oyuna hükmetmeye başladı.
Beşiktaş'ın dün akşamki rakibi Orduspor dirençli bir takım. Ancak Beşiktaş'a karşı 90 dakikada sadece iki pozisyon buldu. Culio'nun attığı golde kaleci Cenk'in hatası var, bir de ikiye bir pozisyonda yardımcının hatalı bayrağı...
Beşiktaş 2-1'i yakalayana kadar çok pozisyona giremedi ama Ernst'in golünden sonra farka gidebilirdi. Holosko'nun hatalı koşusu, Fernandes'in yanlış tercihi bunu önledi. Bireysel anlamda Egemen ve Ernst iyi oynadı. Hilbert formunu korudu. Almeida ise hala yüzde 50'lerde...
Maçın, iklim koşulları futbol oynamaya elverişli Antalya'da oynanması da bir avantajdı. Sonuçta üzerine koyarak giden bir Beşiktaş söz konusu.

İSMAİL YERİNİ KAYBEDİYOR
Son bir not da İsmail Köybaşı'na... Atletik ve devamlılığı çok iyi olan genç bir oyuncu. Ama hala kademelere hatalı giriyor. Fazla içeri girerek görev bölgesini boş bırakıyor ve yerini kaybediyor. Carvalhal'dan İsmail'in bu yönünü geliştirmesini bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA