YAZARA MAİL GÖNDER Antep klasiği

YAZARLAR

Gaziantepli (Antep'in yerlisi... Esnafı falan) sabah "Kahvaltıcıya" gider...
"Beyran" içmeye. "Beyrancı" çok... En meşhuru "Metanet." Bakırcılar Çarşısı'nın devamında.
Beyran "Boyun eti, sarımsak, limon, pirinç ve et suyu" ile yapılan bir çorbadır.
Antepli çorbayı içtikten sonra... "Elmacı Pazarı'na" yürür...
Baklavacıya.
"Sıcak baklava" yer... Fırından yeni çıkmış.
Sonra da güne başlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.