Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Antep klasiği

Gaziantepli (Antep'in yerlisi... Esnafı falan) sabah "Kahvaltıcıya" gider...
"Beyran" içmeye. "Beyrancı" çok... En meşhuru "Metanet." Bakırcılar Çarşısı'nın devamında.
Beyran "Boyun eti, sarımsak, limon, pirinç ve et suyu" ile yapılan bir çorbadır.
Antepli çorbayı içtikten sonra... "Elmacı Pazarı'na" yürür...
Baklavacıya.
"Sıcak baklava" yer... Fırından yeni çıkmış.
Sonra da güne başlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA