YAZARA MAİL GÖNDER Hatay mutfağı

YAZARLAR

Cevizli biber... Humus... Katıklı ekmek... Kömbe... Saç oruğu... Abugannuc... Kabak tatlısı... Künefe... Zahter salatası... Patatesli köfte... Patlıcanlı yoğurtlama... Biberli kimyonlu bulgur pilavı... Şeyh Mualla... Sini kebap... Hatay mutfağı öylesine zengin ki...
"Neler yediğimizi" soracak olursanız...
Sadece çorba içtik... Bir de salata yedik... Nedeni "Ömür boyu rejim" meselesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.