Türkiye'nin en iyi haber sitesi

YAVUZ DONAT
YAVUZ DONAT

Hesap

Lokantadasınız... 4 kişisiniz... Kaz eti yiyeceksiniz.
Kaz önce haşlanır... Sonra fırınlanır... Yağ ve tuz kullanılmaz... Zira... Zaten tuzlu... Ayrıca derisi de yağlı.
Masanıza kaz eti (Dört porsiyon... İki but, iki göğüs) ile birlikte...
Kaz suyu ile pişirilmiş bulgur pilavı gelir.
Yanında turşu... Tandır ekmeği.
Yemeğin üstüne Kars helvası... "Un helvası... Pekmezli."
- Nuran Hanım... Hesap lütfen?
Kars Kaz Evi
'nde... Hesap 240 lira.
Daha ucuz yerler... Var elbette.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER