Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Besici memnun

Hayvancılık, Erzurum'un önemli gelir kaynağı.
Yılda 200 bin büyükbaş hayvan "Batı'ya" gönderiliyor...
İstanbul'a... Ankara'ya... Diğer kentlere.
200 bin büyükbaşın "90 bini Kurban Bayramı öncesinde" gidiyor.
Küçükbaş da çok... Bir kısmı "Cağ kebap" oluyor... Erzurum'da "100'e yakın" cağ kebap salonu var... Şenyurt... Cağ Kebap... Lezzette The End...
Muammer Usta...
Gel Gör... Koç... Hacı Baba... Ye Gör... Nurbaba...
Zekizade...
"Cağ kebap deyip geçmeyin..." Erzurum'da günde 600 küçükbaş hayvan kesiliyor... Cağ kebap için.
Küçükbaş hayvanların bir kısmı da "Kurbanlık..." Batı'ya gönderiliyor...
Erzurum'da kurban ediliyor.
Özetlersek...
1. Hayvancılık gelişiyor.
2. Besicinin yüzü gülüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA