Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Pazartesi Mektubu

Egeli Sabah ailesi olarak geçtiğimiz haftayı hareketli, yoğun geçirdik.
Tanıtım gecemizi, 21 Eylül'de güzel, keyifli bir İzmir akşamında gerçekleştirdik.
Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Çalık'ın, Sabah'ın değerli yönetici ve yazarlarının yanımızda olduğu, Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Serhat Albayrak'ın iyi dileklerini bizimle paylaştığı o güzel akşam, Egeli Sabah ailesi olarak hepimize güç kattı.
Genel Yayın Yönetmenimiz sevgili Erdal Şafak, Amerika'da bulunduğu için bizimle olamadı, ama uzaklardan bize sevgisini iletti. O akşamı bizimle birlikte içtenlikle paylaşarak, Egeli Sabah ailesini onurlandıran Egeli ve İzmirli tüm dostları, meslektaşlarımızı, bu köşeden bir kez daha saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.
Çünkü biz, bizi sevenlerle birlikte daha güzeliz.
Ama bu arada, her eleştiriye, önerilere de açığız.
Sevdiklerimizle, saydıklarımızla birlikte; önerilere dikkatle kulak vererek, eleştirileri de saygıyla dinleyerek, çok daha iyi bir gazete olacağız. Bu nedenle her gün daha iyi olmak için çaba harcıyoruz.
Sizlerle en iyiyi, en güzeli paylaşabilmek için. Sizlerin derdini en iyi şekilde sayfalarımızda yansıtabilmek için. Yurttaş gazeteciliğini, hakkını vererek hayata geçirebilmek için. Bölgenin sesi olma hedefine ulaşmak için. Haberlerimiz, kendisini ayrı bir çizgi ile 'farklılıklar dünyasında' buluşturan köşelerimiz, yeni başlattığımız Sabah Kahvesi, röportajlarımız, Açık Görüş sayfamız, konuk yazarlarımız, Futbol Platformu isimli futbol sohbetimiz, çok sesliliğimiz, herkesin dikkatini çekiyor.
Okunacak, haberci refleksi yüksek bir gazete olduğumuza inanıyoruz.
Yolun başındayız. Ama çok kısa sürede, markalaşmaya yönelik ciddi adım attık. Bunun örneği azdır.
Bu nedenle çok konuşuluyoruz. Bu iyi bir şey. Meyve veren ağaç misali.
Bundan kesinlikle rahatsız değiliz.
Ama daha iyisi için, daha çok çaba harcayacağız. Gevşemek yok. Size verdiğimiz sözü tutacağız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA