Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Yine kavga

Beşiktaş ve F.Bahçe taraftarları kapıştı... Araçların camları tuz-buz oldu... Polis, olaylara biber gazıyla müdahale etti

Maç öncesi iki takımın taraftarları birbirine girdi, taşlar havada uçuştu, İETT otobüslerinin camları tuz buz oldu... Stada belediye otobüsüyle topluca götürülen Beşiktaşlı taraftarların üzerine atılan taşlar sonucunda olaylar yaşandı. Daha önce alınan karar gereği deplasman takımının taraftarlarının stada toplu gelişinin olmayacağı duyurulmasına karşın Beşiktaşlı taraftarlar, stada belediye otobüsleriyle götürüldü. 2 otobüs dolusu Beşiktaş taraftarı, takımları lehine ve Fenerbahçe aleyhine tezahürat yapıp, belediye otobüslerinin camlarından atkı ve bayraklarını sallayarak stada doğru ilerlerken, yine karşılaşma için stada giden yol kenarındaki Fenerbahçeliler'in tepkisiyle karşılaştı. Polisin biber gazıyla müdahale ettiği olaylar sırasında iki takımın taraftarları arasında nahoş görüntüler yaşandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA