Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Sabır taşı Beşiktaş

Beşiktaş, ekonomik sıkıntıların girdabında geldiği Avusturya kampında gençlerin getirdiği pozitif rüzgârla moral buldu. Ancak genel görüntü takımın hem takviyeye, hem de sabır ve desteğe ihtiyacı var.
Beşiktaş'ın 20 günlük Avusturya kampı "Quaresma tartışmaları" ve "Fernandes kalacak mı?
Gidecek mi?" sorularının gölgesinde geçse de genç futbolcuların beklenenden iyi çıkması moralleri biraz olsun düzeltti. Yeni transferlerden Olcay ve Oğuzhan'ın iyi görüntüsüne Berat ve Mehmet Akgün gibi futbolcuların beklentilerin altında kalan performansı gölge etse de özkaynaktan gelen gençler moral verdi. Ancak rekabetin kıran kırana olacağı bir ortamda Samet Aybaba da elindekilerin yeterli olamayacağının farkına vardı. Bu yüzden Escude, Uğur Boral, mecbur kaldığı için vize verdiği McGregor ile bunu dengeleme düşüncesindeydi. Samet hocanın kampta iki şeye çok kızdığını gördüm. Birincisi topun geri oynanmasına.. İkincisi sahada kibar davranılmasına..
M.City gibi bir takımın karşısına çıkma cesaretini bu halinde gösteren Beşiktaş'ın bir tek şeyinden eminim: Savaşan, formasını sonuna kadar terleten bir takım göreceğiz. Ancak elindeki futbolcular, tecrübeli ve yıldız futbolcularla dolu rakipler karşısında ne yapar, onu da zaman gösterecek.

KAMPTA KİM NASILDI?
Veli: Orta sahanın vazgeçilmezi oldu. Hırsı, agresifliğiyle yıldızlaştı.
Toraman: Mükemmel bir kamp geçirdi. Tecrübesini konuşturdu, gençlere abilik yaptı. Yüzde 100 hazır.
Olcay Şahan: Fuleli koşuları, hızı ve agresifliğiyle kendini gösterdi. Sağ ve sol kanatta yaptığı bindirmeler ve özgüveniyle dikkat çekti.
Hasan Türk: Sol ayağı, orta sahadaki soğukkanlı duruşu ve uzun paslarıyla Beşiktaş'ta yükselen ismi oldu. A Takım'a alındı.
Muhammed: Kampta fiziksel eksiklerini önemli ölçüde giderdiğini gösterdi. Bu yeteneklerine de yansıdı.
Oğuzhan: İnce bilekleri, oyunu okuması ve topla çıkışlarıyla kendini gösterdi.
Zamanla çok iyi olacağının sinyalini verdi.
Kadir Arı: Avusturya kampında ismini üçe katladı. Kendinden bahsettirdi, A Takım'ı garantiledi.
Ümit: 17 yaşında olmasına rağmen Aybaba'yı hayran bıraktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA