Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Böyle rezalet olmaz!

Kanal D, önceki gün Türk televizyon tarihinde bir 'ilk'i gerçekleştirdi ve yakında yayınlayacağı Şanslı Masa adlı yarışmayı önceden kendi resmi internet sitesi Kanald.com'da yayınladı.
Ama kanalı, 'tarihe geçiren' sadece bu değildi. Zira 16 dakikalık görüntüler, ses montajından geçmemişti ve yarışmacının ettiği sinkaflı küfürler 'olduğu gibi' internet sitesindeki videoda yer aldı.
Önce yarışmanın neye benzediğini anlatmakta yarar var:
Efendim, Şanslı Masa ekibi bir restoranda 'pusu' kuruyor. Oraya gelen çiftlerden birini gözüne kestiriyor. Garson, genç kadının yanına gelip "Siz bizim 100'üncü müşterimizsiniz. Size küçük bir sürprizimiz var. Yönetim bölümüne gelebilir misiniz?" diyor. Kadın, sevinçle yan tarafa geçiyor. Burada 'oyun' kendisine anlatılıyor.
Yerleştirilen minik kulaklık yardımıyla 'rejinin' tüm komutlarını gerçekleştirdiği oranda para sahibi olacağı anlatılıyor. Ve oyun başlıyor.
Genç adam sevgilisindeki değişikliklere anlam veremiyor. Çünkü kadın, parmak güreşi yapmak istiyor. Durduk yerde garsonu azarlıyor. Yan masadaki kıza hakaret ediyor... Tabii bunları rejiden gelen komutları uygulamak ve parasına para katmak için yapıyor.
Durumdan habersiz delikanlı ise giderek sinirleniyor. Başlıyor kız arkadaşına 'S..tir' çekmeye, ağza alınmayacak küfürler savurmaya... Hatta bir ara elini yumruk yapıp indirecekken, vazgeçiyor.
Kız, tüm şirinliğiyle "Ama aşkitom..." diyor, delikanlı, ağzından köpükler saçarak "S..tirtme aşkitonu" diye karşılık veriyor. Ve bu diyaloglar en küçük bir sansüre uğramadan, 'olduğu gibi' yayınlanıyor... Yani tek kelime ile rezalet!
İşin bir de insani boyutu var ki, o daha fena... Bir genç kadın, sırf üç beş kuruş kazanabilmek için sevgilisini milyonların önünde rezil etmeyi göze alabiliyor. (Bunu sadece 'şaka' ile açıklamak, fazla Polyanna'cılık olur.)
Beni asıl rahatsız eden ise genç bir çiftin herkesin içinde tartışırken, birbirlerine iğrenç küfürlerle saldırması... Henüz evli değiller, (olsalar da fark etmez ya) büyük ihtimalle çiçeği burnunda bir ilişkiyi sürdürüyorlar. Ve delikanlı, sevgilisine ana avrat dümdüz gidiyor. "A...a koyayım" lafını, neredeyse her kelimenin arasına virgül gibi koymakta hiçbir sakınca görmüyor. Karşısındaki kızcağız da bunu son derece doğal karşılıyor.
Eğer bu görüntüler bir 'feyk' değilse, yani programın ilk bölümü ilgi görsün diye önceden anlaşılan iki profesyonel oyuncu tarafından sahnelenmiyorsa, vah bu gençliğe, vah küfre bulanmış sözde temiz duygulara...



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA