Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nebahat Çehre bombaları

KİM ne derse desin; Yasemin Bozkurt iyi televizyoncu.
Kariyerinde bazı önemli hatalar yapmış olsa da onun kadar karşısındaki ünlünün ağzından iyi laf alan bir röportajcıya az rastlanır.
İnsanlar onun karşısında tüm sırlarını açığa vurmak için can atar hale geliyorlar. Yasemin, "Medyada İnsan Konuşturma Sanatı" diye kitap yazsa, ilk müşterisi ben olurum.
Yasemin Bozkurt şimdilerde Cine 5 ekranlarında Buluşma Noktası adlı bir program sunuyor. Yine ünlülerin hayatlarının en dokunulmadık yerlerine temas ediyor. Bu haftaki konuğu Nebahat Çehre de Yasemin'in hipnotik etkisine kapılıp pek çok itirafta bulundu.
Bunlar arasında en önemlisi ise bir dönem beraber olduğu merhum Yılmaz Güney hakkında söyledikleriydi. Çehre'nin anlattıklarına göre Güney'in, kimsenin bilmediği bir kızı var ve evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya gelen bu kişi şu anda Paris'te yaşıyor. Çehre, Bozkurt'un "Yılmaz Güney'den hamile kaldınız mı?" sorusunu ise "Evet, birçok kez hamile kaldım ama önümü göremediğim için doğuramadım.
Eğer Yılmaz Güney yaşasaydı çok iyi dost olurduk. Çünkü başım her sıkıştığında yanımda olurdu" şeklinde yanıtladı. Belli ki haftanın manşetini atmak için magazinci dostlara Paris yolu göründü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA