Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bonomo mu dediniz?

VALLAHİ az daha tutturuyordum.
10 gün önce 'Eurovision'a O Ses Türkiye'nin birincisi gitsin' diye yazmıştım.
Acun'un elini çabuk tutmasını istemiş, birincinin hemen ilan edilmesini ve Eurovision'a gönderilmesini önermiştim.
Acun yarışmayı Eurovision'a yetiştiremedi ama TRT genç bir yetenek buldu.
Ne yalan söyleyeyim, "Eurovision'a Can Bonomo katılacak" dediklerinde pek çok kişi gibi ben de "O da kim?" diye sordum. Müzik piyasasıyla yakından ilgilenen dostlarımla konuştum. Bir-ikisi tanıyordu. İzmir'de sahne alıyormuş ve şarkıları çok beğeniliyormuş. Sonra internetteki şarkılarını (Şaşkın, Meczup, Bana Bir Saz Verin) dinledim, hiç fena değildi.
Sanırım TRT'ciler yeni bir Halil Sezai Vakası'na önayak olacaklar. Malum, Halil de yıllardır sessiz sedasız müziğini yapıyor, kemik bir hayran kitlesine sahip olarak karınca kararınca ekmeğini kazanıyordu. Hatta hayranları onu öyle içselleştirmişlerdi ki; albüm yapıp ünlü olmasını bile istemiyorlardı.
Disko Kralı'nda sahne aldığı gece, herkes hep bir ağızdan onun şarkılarını söyleyince şaşırmıştım.
Can Bonomo da 'keşfedilmesi istenmeyen' gizli yeteneklerden biri.
Can'ın henüz Eurovision şarkısı ortada yok. Bir ay içinde hazırlayacak. Yarısı Türkçe, yarısı İngilizce olma ihtimali yüksek.
TRT'nin seçimini ise akıllıca buldum. Nasıl olsa kimi seçseler tartışılacaktı. Şimdi hiç olmazsa "Genç bir yeteneğe dünyaya açılma fırsatı tanıdık" diyebilecekler.
Ve... Bu yıl ilk kez Eurovision sunucusunun ismini telaffuz etmekte zorlanmayacağı bir temsilcimiz olacak!
NOT: Can Bonomo'nun 20 Ocak'ta Bronx'ta vereceği konser acilen bir stadyuma alınmalı. Meraklı vatandaş asla oraya sığmaz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA