Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nerede kaldı umutlar?

Son zamanlarda Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin gidişatıyla ilgili olumsuz eleştiriler iyice arttı. Yakından Kumanda okurları, dizinin üstlendiği misyon ile verilen mesajların çeliştiğini belirtiyorlar. Okurumuz U. Yılmaz'ın mektubu, böyle düşünenlerin görüşlerini özetleyecek nitelikte:
"Sevgili Yüksel Aytuğ,
Biz, Fatmagül'ün Suçu Ne? izleyicileri; Fatmagül ve kendimiz için umut istiyoruz. Kabuslarda hortlatılan tecavüz travması izlemek istemiyoruz artık.
Kabuslarla hortlatılan tecavüz travması artık bu diziye reyting getirmez. Son haftaların sonuçlarına bakarsanız, tam tersine, reyting götürür!

RÖTARLI KABUSLAR
Bir buçuk sezon, seyirci 'Nerede bu kızın kabusları?' derken; başka şeyleri daya burunlarına, şimdi konu kalmayıp sıkışınca kabuslara, tecavüz gecelerine geri dön!
Bu sezonun başında bize 'umut var' temalı öyle bir açılış yaptılar ki; ekrandaki o mutlu Fatmagül'e inanmakta zorlandık ama 'Demek Fatmagül iyileşmiş, ne güzel' dedik. Ama şimdi yine tecavüze geri döndük! Geçmiş olsun, geç kaldılar! İlk sezon olacaktı bunlar ve biz de daha çok inanacaktık Fatmagül'e. Bize genç kızın iç dünyasıyla ilgili hiçbir şey göstermediler, biz hep kendimiz anlamaya çalıştık onu. Şimdi ise kabus gördürüyorlar!

ÖLÜN GİDİN" DİYORLAR
Artık umut olmalı bu dizide. Son bölümlerde Fatmagül ve onun gibilere 'Hiç boşuna umutlanmayın.
Kerim gibi birini bulsanız bile -ki bu milyonda bir ihtimal hatta böyle bir ihtimal hiç yok- asla mutlu olamazsınız. Yargı yoluna gitmeyin, sizin ve ailenizin ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getirirler, kazanmaya gücünüz yetmez. Yıllar da geçse unutamazsınız, kurtulamazsınız. Boşverin, uğraşmayın! Ya kaderinize boyun eğin ya da en iyisi daha fazla kişinin başını belaya sokmadan ölün, gitsin' deniliyor.
Bunu protesto ediyoruz. Bu yolda giderlerse izlemeyeceğiz. Bu dizinin izleyicisi artık biraz umut ve mutluluk görmek istiyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA