Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vadi'ciler bu fırsatı kaçırmasın

Önce Süleyman Çakır öldü... Sonra kayınpederi Laz Ziya... Ailenin kabadayılık sancağını ise Kurtlar Vadisi'nin son bölümünde üçüncü nesil Çakır, yani torun Pusat devraldı.
Annesi, önceleri çocuğunu bu alemden korumak için çok çaba harcadı. Ama gelin görün ki; son bölümde o da yelkenleri suya indirip Pusat'ı, Süleyman Çakır'ın varisi ve ailenin reisi ilan etti.
Hatta 'racon gereği' oğlunun ceketini kendi eliyle onun omzuna koydu. Mafyatik adamlar sırayla Pusat'ın elini öpüp bağlılıklarını bildirdiler. Hatta ona yeni koyu renk takım elbiseler dikildi. Terzi provası sırasında, eski kulağı kesiklerden biri Pusat'a dedi ki? "Bu alemde bir babanın iki şeyine bakılır: Bir emanetine (Silahtan söz ediyor) bir de kıyafetine..."
Bizim Junior Çakır'ın ilk icraatı ise yıllardır aileyi koruyup kollayan Memati'yi tokatlayarak, "Ekmek yediğin yeri tanı" diye azarlamak oldu. Memati, yılların hatırına ve merhum Süleyman ağabeyinin anısına bu ağır hakareti sineye çekti.
Kurtlar Vadisi yıllardır gençleri mafyalığa özendirmekle eleştirilir. Şimdi Vadi'nin senaristlerinin eline bu eleştirileri bertaraf etmek için çok önemli bir fırsat geçti. 'Mafya özentisi' genç Pusat'ı öyle bir yerden yere vursunlar, öyle aşağılayıp zor durumlara soksunlar ki, bir daha Kurtlar Vadisi izleyen hiçbir genç Çakır'lığa özenmesin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA