Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar'ı yazmak ne kolay!

Kurtlar Vadisi yine çok konuşulacak bir bölüme imza attı. Derin devletin uzantısı olan yüksek mevkideki bir adam, elindeki listeyi kontrol ediyordu. Daha sonra bu liste için "İşte yola birlikte çıktıklarımızın listesi. Bunları temizlemeden içim rahat etmeyecek. Hangisi hain, hangisi değil öğreneceğiz" dedi.
Liste yakın plan görüntüye geldiği için isimler açıkça belli oluyordu. Avcı Müdür (Kim olduğunu tahmin etmek güç olmasa gerek), Beyefendi (Dizide Süleyman Demirel'in kopyası), Haşim Ağa (Dizi karakterlerinden biri), Topçu Paşa, Müsteşar Burhan, Gazeteci Gökalp, Sabri Müdür, Kara (Yeşil'in dizideki kodlanmış hali. Yanına artı işareti konulmuştu), Mustafa Delibaş, Hande Dirgen, Kazım Yaman, Seyfettin Usta, Fatih Karaca, Ragıp Demir... Özellikle, listenin sondan ikinci sırasındaki isim medya açısından dikkat çekiciydi. Fatih Karaca...
Bu isimde çok kişi olabilir. Ama benim tanıdığım en ünlü Fatih Karaca, RTÜK'ün eski başkanlarından, halihazırda Kanaltürk, Bugün TV ve Bugün Gazetesi'ni kontrol eden İpek Medya Grubu'nun CEO'su olan kişi... Bakalım Karaca'dan bu bölüme nasıl bir tepki gelecek.

VADİ, FİDAN'I BÜYÜTÜR
Bu arada dizinin senaristleri son bölümde yine ilginç bir iddiayı dillendirdiler. İsrail'in bizi güç durumda bırakmak için Türkiye'de yaşayan ünlü bir ılımlı Yahudi'ye suikast düzenleyeceği iddia edildi.
MOSSAD ajanları, Benjamin Hazar adlı bu kişiyi, torununun doğum günü partisinde kıstırdılar.
İçeriye palyaço kılığında giren İsrail ajanlarının emellerine ulaşmasını her zaman olduğu gibi Polat ve adamları önledi. Vadi'nin istihbaratları genellikle doğru çıkar. Yahudi cemaatinin siyanizmi reddeden ılımlı önderlerinin bu aralar dikkatli olmalarında fayda var.
Eminim ki; Vadi'ciler önümüzdeki bölümlerde eski ve yeni MİT müsteşarlarının, polis tarafından sorguya alınma girişimini de senaryoya ekleyeceklerdir. Galiba bu kadar 'bereketli' bir coğrafyada en kolay iş, Kurtlar Vadisi'nin senaryosunu yazmak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA