Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nayer nasıl iz bıraktı?

Bizim, geçen hafta bu köşede Beyaz Show'un konuğu Kübalı şarkıcı Nayer için kaleme aldıklarımız, sevgili Beyazıt Öztürk ve ekibine de ilham vermiş olmalı ki; bu hafta ekrana gelen programa 'Nayer anıları' ile başladılar.
Nayer'in yer çekimine meydan okuyan, hava yastığı ebadındaki kalçaları; büyük sansasyon yaratmış, biz de bu köşede ünlü şarkıcıyla ilgili 'izlenimlerimizi' okurlarımızla paylaşmıştık.
Beyaz, önce diğer konuk Ata Demirer ile beraber Nayer'in malum bölgelerine nasıl dalıp gittiklerini arşiv görüntüleri yardımıyla ekrana getirdi.
Sanırsınız, ikisi baş başa vermiş, sahilde mehtabı izliyorlardı!
Ardından Beyaz, geçen hafta Nayer'in koltukta bıraktığı 'izi' gösterdi... Bizimkilerin dalıp gittiği 'dolunay', koltuğun üzerinde iki parçaya ayrılmış gibiydi.
Tabii ki son derece zekice hazırlanmış, harika bir espriydi.
Bu arada Beyaz, şarkıcısından mankenine stüdyosunda ağırladığı tüm yabancı kadınlarla flört etmeyi artık bir alışkanlık haline getirdi. Bu kez de süper model Ana Beatriz Barros, Beyaz'ın ağına düşmüş gibiydi. Bizim sevimli şovmenimiz bir kez daha yabancı konuğunun gönlünü çeldi ve onun ağzından "Ne kadar yakışıklı ve komiksiniz" övgüsünü almayı başardı.
Eskiden turistleri Tophane limanında kılıç kalkan ekipleri karşılıyordu; şimdilerde ise Beyaz karşılıyor; bıyıklarını burarak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA