Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Olacağı buydu!

Gökhan Taşkın'ı artık tüm Türkiye yakından tanıyor. Flash TV'nin gece haberlerini sunan, en renkli anchorman. Renkliliği sadece suratına ayakkabı boyası sürüp ekranda Barack Obama'yı protesto etmesinden kaynaklanmıyor. Gerçekten de bir anchorman'in asıl yapması gerektiği gibi; haberi sadece sunmakla yetinmeyip anlatıyor.
Daha önce bu köşede yazmıştım; Flash'ın gece haberleri RTÜK'ün uyarı işaretleri eşliğinde yayınlanıyor. Bülten başlarken ekranda korku, şiddet, gerilim ve çocukların ruhsal sağlığını tehdit eden davranışlarla ilgili uyarı işaretleri beliriyor.
Yakında gösterime girecek Doku adlı korku filminin tanıtım metnini görünce, "Hah" dedim içimden, "Sonunda olacağı buydu..." Çünkü filmin başrol oyuncularından biri de bizim ünlü haber sunucumuz Gökhan Taşkın'dı...
Vallahi bir anchorman'i korku filminde oynatmayı kim akıl ettiyse kutlarım. Zira terörden, cinayetten, kazadan, felaketten geçilmeyen bültenleri sunanlar kadar 'korkutucu' figür var mı memlekette?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA