Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hatalı tanıtım stratejisi

Okurumuz Buket Akgüner, atv'nin ilgiyle izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster?'in tanıtımlarında stratejik bir hata yapıldığını söylüyor:
"Yüksel Ağabey, iyi bir eleştirmen olduğunuz ve aynı zamanda da seyirciden gelen mesajlara ilgi gösterdiğiniz için bu eleştirimi size yazmak istedim.
Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının devamlı takipçisi olarak, son bir haftadır tanıtımlarda pazar günü yarışma yayınlanırken, salı günkü yarışmanın da bir yandan reklamının veriliyor olması benim yarışmaya olan ilgimi ve heyecanımı azaltıyor ne yazık ki... Çünkü o sırada mücadele eden yarışmacının sorularda fazla ilerleyemeyeceğini anlıyoruz. Ailece hevesimiz kayboluyor.
Reklamı başka türlü yapmaları gerek diye düşünüyorum. Çünkü bir yarışmacı da değil, 3 yarışmacının 2 gün önceden reklamı yapılıyor. Bunu bizim sesimiz olarak yayınlamanızı ve duyurmanızı rica ediyorum... Sevgilerimle." Kim Milyoner Olmak İster? benim de ekrandaki vazgeçilmezlerimden biri. Yarışmayla ilgili en büyük şikayet konularından biri de, programın başındaki ardı arkası kesilmeyen reklam kuşakları... Elçiye zeval olmaz diyerek, onu da eklemek istedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA