Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sultan'dan film şarkıları

SİZE 'Tamba tumba esmer bomba' desem, aklınıza kim gelir?
Tabii ki Türkan Şoray değil mi?
O sevimli filmde fıkır fıkır şarkı söyleyip, dans eden güzel kadın kolay kolay unutulur mu?
Aslında Türkan Şoray'ın pek çok filminin içinden şarkılar geçer. Hafızalarımızdan silinmeyen filmlerinde onu sahne sanatçılarını canlandırırken izlemişizdir. Türkan Şoray'ın şarkılarını söyleyen esas kişi ise, o muhteşem sesiyle gönlümüzde taht kuran Belkıs Özener'dir.
Gelin görün ki, perde arkasındaki 'kadife sesli, sessiz kahramanı' Türkiye ancak 30-40 yıl sonra tanımıştır. Türkan Şoray ise yıllarca kamera önünde sadece 'şarkı söylermiş gibi' yapmakla yetinmiştir. Ancak duyduğuma göre Sultan, bütün bu 'şarkısız' geçen yılların acısını çıkarmaya hazırlanıyormuş.

SİZCE DE MÜTHİŞ DEĞİL Mİ?
Piyasaya çıkartacağı albümde, bütün o eski Yeşilçam filmlerinde 'seslendiremediği' şarkıları söyleyecekmiş. Sizce de müthiş olmaz mı?
İnsan bu şahane nostaljiyi yaşamak, Sultan'ın kendi sesinden o unutulmaz şarkıları dinlemek için müzik marketlere koşmaz mı?
Bence albümde yer alacak tüm şarkılar aynı makam olacak: Sultan-ı yegah!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA