Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cumhuriyet kadınına alkış

17 Mayıs tarihinde bu köşede onun için 'Baharın en güzel çiçeği' diye başlık atmıştım.
"Bugün Ne Giysem? yarışmasında favorimi şimdiden açıklamakta bir sakınca görmüyorum" diye başlamıştım söze ve Rana Özmutlu Hanımefendi'nin şıklığını, zarafetini tadını çıkara çıkara yazmıştım.
82 yaşındaki bu Cumhuriyet Kadını mest etmişti beni ve ekran başındaki pek çok izleyiciyi. Bakırköy'de üyesi bulunduğu Türk Sanat Müziği Korosu'nun konserinde dinledim kendisini daha sonra. Bana, bu köşede yazdıklarım için bir de plaket hediye edip onurlandırmışlardı Rana Hanım'ın sevenleri...

BİR GURUR ANITI
Perşembe akşamı programın gala gecesinde Rana Özmutlu'yu çok daha büyük bir kesim tanıdı. Seyircilerle birlikte jüri üyeleri de onu ayakta alkışladı. Sadece Türkiye'nin en şık kadını seçilmekle kalmadı, topladığı binlerce SMS oyuyla Cumhuriyet'in yarınları adına yüreklerimize yeni umut tohumları serpilmesine vesile oldu.
Show TV'nin İç Yapımlar Müdürü sevgili Caner Erdem'i sadece Türkiye'ye değil, dünya ekranlarına kazandırdığı bu muhteşem format için bir kez daha kutluyorum.
Program gelecek yıl beş ülkede yayınlanacakmış, ne güzel...
Final gecesinde aksayan tek yer ise podyumdu.
Çünkü sahneye inen merdivenler çok yüksek tutulmuştu. Yarışmacılar arasında yere kapaklananlar, eteklerine takılıp tökezleyenler çok oldu. Böylesine özenli bir organizasyonda bu ayrıntı nasıl gözden kaçtı, anlayamadım doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA