Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılbaşının yıldızları

Eskiden yılbaşı gecesi için kanallar, özel eğlence programları hazırlardı. Son yıllarda mevcut programlara 'yılbaşı makyajı' yapmakla yetiniyorlar. Bu yılbaşı da ekran başındakiler alelacele makyaj yapılmış programlarla yetindiler.
Kanal D, yılbaşına ana haber bültenini feda ederek başlarken, Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasından ne kadar büyük bir beklenti içinde olduğunu ortaya koydu.
Her zamanki saatinde ana haber bülteni izlemek için ekran başına geçen Kanal D seyircileri, karşılarında yüksek topuklu hanım ayakkabıları ile ayakta durmaya çalışan beyleri buldular.

MUTLULUK KOMASI
Programın finali ise ekran başındakileri bir hayli endişelendirdi. Zira büyük ödül olan otomobile ulaşan çiftten hanım olanı, âdeta 'mutluluk komasına' girdi.
Sevinçten ne yapacağını bilemeyen, kendini yerlere atan, bir ağlayıp bir gülen ve hepimize "Vah vah sıyırdı balatayı kadıncağız. Keşke arabanın yanında bir de yedek balata verselerdi" dedirten Zeynep Hanım'ın sanırım en büyük şansı, Milli Piyango'nun 45 milyonluk ikramiyesinin kendisine çıkmamasıydı.
Allah korudu kadını vallahi!..

ŞAFAK SEZER FARKI
Şafak Sezer komik adam... Hem filmlerine, hem dizilerine çok gülüyorum. Bir de yanına Oya Başar'ı alınca, Alemin Kıralı'nı izlemek büyük bir keyfe dönüşüyor.
atv'nin yılbaşı ekranını teslim ettiği Alemin Kıralı, müthiş oyunculuk performansları ve dakika başına düşen rafine espri sayısıyla ekran başındaki herkese iyi geldi.
Yılbaşı yarışmalarının en hayırlısı ise yine atv ekranındaydı. Bu kadar özel bir günde insanların vicdanına seslenen ve yardımlaşmanın önemine atıfta bulunan Kim Milyoner Olmak İster?, bu özel misyonunu fazlasıyla yerine getirdi.

ESER YILDIZLAŞTI
Bana göre yılbaşı ekranının en eğlenceli programı Acun'un bu gece için özel olarak organize ettiği O Ses Türkiye yarışmasıydı.
Acun kadroyu yine 'isabetli' seçince ortaya son derece neşeli bir program çıktı. Özellikle Eser Yenenler, Büşra Pekin ve Alp Kırşan'ın performansları unutulacak gibi değildi. Hele Büşra'nın kendini garantiye almak için vücudunun çeşitli yerlerine jüri üyelerinin hepsinin isimlerini yazmış olması son derece zekice bir espriydi. İnsanları en çok güldüren yarışmacı olan Eser Yenenler'in yer aldığı takımın birinci olacağı ise en başından belliydi. Şans, Murat Boz'dan yanaydı ve diğer jüri üyeleri geçen yılın finalinde olduğu gibi ikinci kez Boz'um oldu!
Sizlere CNBC-e'deki Victoria's Secret şovunu da yazmak isterdim ama nasıl olduysa kaydedemedim. Sabotaj zanlısı olarak evdeki yeni gelinden şüpheleniyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA