Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kural hatası mı?

Okurumuz Murat Taşçıoğlu, Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasıyla ilgili yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemeye aday ayrıntıdan söz ediyor:
"Merhaba Yüksel Bey. Severek izlediğim Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışmanın geçen hafta yayınlanan finalinde kafa ile gol atma oyunu vardı. Seri atışlara mavi takım başladı.
Kırmızı takımın üst üste kaçırmasından sonra mavi takımın kadın yarışmacısının attığı gol ile mavi takım dört farka ulaştı ve yarışmayı kazandı. Ancak kafama takılan konu; seri atışlarda mavi takım golü attıktan sonra kırmızı takımın da atış hakkının olduğu ve kaçırması durumunda mavi takımın yarışmayı kazanmış olacağı. Çünkü seri atışlara, mavi takım başlamıştı ve kırmızı takımın atışı ile bitmesi gerekiyordu. Düşüncem; finalde kural ihlali yapıldığı yönünde. Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA